"Câinii" au căzut de-acord: joacă derby-ul pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată acum gazonul pe anumite porţiuni
Aşa arată acum gazonul pe anumite porţiuni

După ce ieri Cristi Borcea a afirmat că derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa pe "Naţional Arena", astăzi a venit şi confirmarea celorlalţi acţionari dinamovişti. În ciuda faptului că jucătorii şi o parte a fanilor ar fi dorit ca meciul să se joace pe "Dinamo", Nicolae Badea, Cristi Borcea şi Dragoş Săvulescu s-au pus astăzi de acord şi au confirmat locaţia unde se va disputa meciul din etapa a XVI-a.

"Va vedea toată lumea ce înseamnă un meci mare într-o lume civilizată. Suntem singura echipă care a adus 50.000 de oameni pe un stadion, la meciul cu Manchester United. Au fost 50.000 şi cu Lazio, şi cu Hamburg. Toate meciurile importante le-am jucat în faţa a peste 50.000 de oameni", a spus ieri preşedintele executiv al lui Dinamo, conform prosport.

Jucătorii preferau în "Groapă"

Marţi dimineaţa, Liviu Ciobotariu a făcut o vizită la Naţional Arena pentru a inspecta condiţiile de acolo. Tehnicianul a fost însoţit de liderii vestiarului, Niculae, Dănciulescu şi Cătălin Munteanu, pentru a-şi da şi aceştia cu părerea. Cei trei au fost nemulţumiţi de calitatea gazonului, lucru pe care l-au comunicat şi colegilor. Fotbaliştii dinamovişti au fost consultaţi ieri de conducere în privinţa acestei probleme, iar răspunsul lor a fost unul negativ în ceea ce priveşte Naţional Arena, chiar dacă nu a fost destul de ferm.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite