„Câinii“, vacanţă mică şi săracă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andone a stabilit ca reunirea lotului să aibă loc la 10 iunie, adică peste doar două săptămâni. Pe lângă perioada scurtă de relaxare, jucătorii au ratat şi prima de obiectiv şi nu-şi vor primi nici restanţele salariale.

Ratarea adjudecării Cupei României a produs măcar trei efecte negative în rândul echipei din Şoseaua „Ştefan cel Mare".

1 Şi bătuţi, şi cu banii luaţi. La capătul unui sezon, mai degrabă ratat, oficialii dinamoviştilor au mizat pe dorinţa elevilor lui Andone de a învinge iar rivala din Ghencea şi de a câştiga o nouă Cupă a României şi i-au motivat pe jucători cu câte 10.000 de euro, sumă la care s-a mai adăugat „bonusul" de 50.000 de euro oferit întregului lot de Ionuţ Negoiţă, unul dintre sponsorii „câinilor". Ba chiar, roş-albii au primit garanţia că salariile restante, la unii neplătite chiar de trei luni, vor fi achitate în cazul unui succes contra Stelei. Acum însă toate aceste promisiuni nu vor mai fi onorate, astfel că jucătorii vor întâmpina vacanţa cu buzunarele goale.

2 Vacanţa mare este mică. Problemele financiare nu reprezintă singura bătaie de cap a roş-albilor. Deşi au terminat pe locul 6 în clasamentul Ligii I şi au pierdut şi finala Cupei României, dinamoviştii au prins ultima poziţie care duce spre Liga Europa. Preţul plătit însă pentru acest hatâr este imens. Roş-albii vor avea cea mai scurtă vacanţă. Ba chiar, unii dintre ei, cum ar fi Torje, care va participa cu naţionala la turneul sudamerican, se vor bucura de doar câteva zile libere. Ioan Andone a stabilit deja reunirea lotului: vineri, 10 iunie.

3 Meciuri în plus. Un al treilea motiv de disconfort pentru „câini" este cel legat de numărul mare de meciuri pe care-l vor disputa în sezonul viitor. Pentru a ajunge în grupele Ligii Europa, Dinamo este nevoită să dispute două „duble" în plus faţă de Steaua, care este calificată direct în play-off-ul Ligii Europa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite