"Câinii" premiaţi de suporteri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cea de-a şasea ediţie a premiilor DinamoMania, care a avut loc în cadrul Complexului Sportiv Dinamo, au mai fost prezenţi Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Raphael Stănescu şi Cristian Bălgrădean.

Adrian Mihalcea a primit cea de-a treia medalie „Dinamovist de onoare” – alăturându-se astfel lui Hirotomo Kani şi Angelo Niculescu.

Titllul de sportivul anului: Victor Mihalachi şi Liviu Dumitrescu.

Au mai fost prezenţi: lotul echipei de volei, care între autocarul care îi aducea de la Timişoara şi avionul care i-a dus la Crasnodar, au venit pentru scurt timp, fosta glorie dinamovistă Titi Frăţila, şi antrenor Iulian Matei, de la grupa 1995, alături de 15 juniori din lot.

Din lotul echipei mari au fost Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Raphael Stănescu şi Cristian Bălgrădean.

"Va veni şi rândul meu să joc. Vor veni perioade mai grele în acest retur. Sper să ajut şi eu echipa, să marchez. Dacă Dănciulescu şi Niculae îşi adună golurile, eu nu am atâtea nopţi dormite. E greu, dar nu ştii când ţi se oferă şansa. Sper să vină cât mai curând şi să profit de ea. Normal că mi-aş dori să ajung la numărul de goluri marcate de Dănciulescu, orice atacant îşi doreşte. Măcar să dau jumătate din cât a dat el şi tot e bine. Va fi un retur greu, mai greu decât turul. Presiunea e mai mare, sunt multe echipe aproape de noi, dar sperăm să ne concentrăm şi să rămânem acolo. În momentul de faţă Rapid şi CFR Cluj sunt cele mai periculoase contracandidate", a spus Ţucudean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite