„Câinii“, marş spre titlu prin pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciobotariu şi-a pus jucătorii să ia la pas Pădurea Săftica, profitând de faptul că baza de pregătire se află în imediata apropiere.

„Câinii" conduc în Liga I, dar distanţa faţă de urmăritoare e doar de un punct. De aceea, jucătorii trag tare pentru a începe în forţă campionatul şi, până la 25 februarie, când vor întâlni pe Gaz Metan, au un program intens de pregătire.

După vacanţa de iarnă, roş-albii au demarat antrenamentele de la începutul acestei săptămâni. Luni, au efectuat vizita medicală şi de marţi dimineaţă s-au reunit la Săftica. La baza de pregătire de lângă Bucureşti vor sta până duminică, iar antrenorul Liviu Ciobotariu le-a alcătuit un program menit să îmbunătăţească parametrii fizici: sală de forţă, miuţe şi alergări. Partea tactică urmează să fie aprofundată în Antalya, unde vor efectua două stagii, ce vor însuma o perioadă de trei săptămâni şi opt partide amicale. Până atunci însă trebuie să facă faţă multor kilometri de alergări prin pădure.



S-au antrenat şi achiziţiile

Ieri dimineaţă, Ciobi a sunat adunarea, iar jucătorii, încolonaţi, au început testele fizice, totul fiind observat de tehnician şi de medic, după care, la finalul săptămânii urmează citirea fişei fiecărui fotbalist. Cu metodele de pregătire ale dinamoviştilor au făcut cunoştinţă şi noile achiziţii, inclusiv fostul stelist, Cosmin Matei. Acesta nu a semnat încă acordul cu roş-albii, dar actele se pot parafa la revenirea din Antalya.

Celelalte achiziţii par deja că s-au acomodat cu noii, colegi şi-n plus, la Săftica, Ciobotariu are şi câţiva jucători în probe, printre care şi doi zambieni, propuşi de fostul antrenor al „câinilor", Dario Bonetti.

Programul lui Dinamo

21 ianuarie - 1 februarie: cantonament Antalya, Belek
25 ianuarie: Dinamo - FK Taraz (Kazahstan)
28 ianuarie: Dinamo- SV Ried (Austria)
31 ianuarie: Dinamo- FC Karpati Lvov (Ucraina)
4 februarie - 15 februarie: cantonament Antalya, Belek, Hotel Susesi
6 februarie: Dinamo- Zimbru Chişinău (Moldova)
8 februarie: Dinamo- învingătoarea / învinsa ŢSKA Sofia (Bulgaria) - FK Buducnost (Muntenegru)
10 februarie: Dinamo- Ludogorets (Bulgaria)
12 februarie: Dinamo- Videoton (Ungaria)
14 februarie: Dinamo- Steaua Roşie (Serbia)

Transferurile din această iarnă

Nume    Fosta echipă    Suma

Nicolae Zuluf    Victoria Brăneşti    gratis
Sorin Ispir  
  Victoria Brăneşti    gratis
Alex Curtean   Poli Timişoara  400.000 euro plus 25% dintr-un viitor transfer
Sorin Strătilă    Astra Ploieşti    300.000 euro
Cosmin Matei    Astra Ploieşti    gratis

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite