"Câinii" s-au dres cu "Lupii"! Dinamo - Petrolul 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Cu orgoliul rănit după partida pierdută în derby-ul României, contra Stelei (1-3), dinamoviştii au aliniat cea mai bună formulă pentru meciul din sferturile de finală ale Cupei României, cu Petrolul.

Gruparea din Ştefan cel Mare a deschis scorul în minutul 14, prin Ionel Dănciulescu, însă imediat după pauză, oaspeţii au revenit şi au marcat prin Borza, care a transformat un penalty uşor acordat la o intrare a lui Moţi asupra lui Negru.

Arbitrul Deaconu a greşit şi câteva minute mai târziu, când Cătălin Munteanu a bătut o lovitură liberă deşi mingea se afla încă în mişcare, iar Liviu Ganea a marcat din pasa lui Dănciulescu. A fost însă suficient pentru ca Dinamo să se impună în vaţa prahovenilor şi să se califice în semifinalele Cupei, trofeu pe care "câinii" l-au pierdut în sezonul trecut chiar contra rivalilor de la Steaua. Pe final, Vali Negru a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Echipele de start:

Dinamo: Bălgrădean - Luchin. Moţi, Grigore, Diabate - Rus, Munteanu, Kone, L.Ganea - Niculae, Dănciulescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Petrolul: Bornescu - Bărbulescu, Petrovici, Sipovici, Melinte - Enescu, Negru, Buleică, Tudor - Komazek, Borza. Antrenor: Valeriu Răchită

Stadion "Dinamo": 600

Arbitru: Alexandru Deaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite