„Câini“ chinuiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii au mari probleme de lot înaintea partidei cu Victoria Brăneşti. După partida cu Ştiinţa, „câinii” au pierdut două puncte şi patru jucători: Torje şi Niculae (suspendaţi), An. Cristea şi Kone (accidentaţi). La ei se adaugă şi N’Doye.

„Ne-a costat cam mult punctul ăsta", a spus Ioan Andone după remiza, 2-2, cu elevii lui Victor Piţurcă. Şi, într-adevăr, situaţia roş-albilor e critică! În primul rând, în atac, compartimentul forte, lipsesc Andrei Cristea şi căpitanul Marius Niculae.

Apoi, linia mediană e grav afectată. Torje, indispensabil în echipa "câinilor", nu are drept de joc pentru cumul de cartonaşe, iar cuplul de închizători Kone - N'Doye s-a destrămat! Primul s-a "rupt", în timp ce senegalezul este exclus din lot pentru probleme disciplinare.

Cristea va fi operat azi

Astfel, etapa viitoare, cu Victoria Brăneşti, Andone va trimite pe teren o formaţie alcătuită din oamenii care mai mult au stat pe bancă. De asemenea, lotul de 18 va fi completat cu fotbalişti de la Dinamo II. După duelul din minutul 14 al partidei Dinamo - Universitatea Craiova, când Andrei Cristea a fost lovit cu capul în plină figură de Valerică Găman, dinamovistul a părăsit terenul pe targă.

A fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi azi va fi operat. Diagnosticul este dublă fractură de pomete şi pomete înfundat. „Nu cred că ar vrea cineva să simtă durerile pe care le-am avut eu dupa acea lovitură! Medicii mi-au transmis că nu voi mai juca în acest an", a spus Cristea, care ar putea reveni la antrenamente după minimum o lună de repaus.

Găman şi-a cerut scuze

Cel care l-a „rupt" pe vârful roş-albilor, Valerică Găman, l-a sunat imediat după meci pe Cristea pentru a-şi cere scuze, dar dinamovistul nu a răspuns. Abia ieri cei doi au dialogat, iar golgheterul a acceptat scuzele olteanului. Cristea va pierde ultimele patru partide din acest an, contra celor de la Victoria Brăneşti, FC Timişoara, Astra şi Sportul, toate în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite