„Câini“ cu botul pe labe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Urziceni, Dinamo n-a marcat, pentru prima dată în acest sezon, în campionat. A ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie, iar fanii au cerut demisia lui Andone. În orice formulă ar juca Unirea, Dinamo nu reuşeşte să treacă peste complexul pe care l-a dezvoltat în Bărăgan, unde nu a învins niciodată. „Blestemul“ nu s-a rupt nici aseară!

O avea Andone 12 fundaşi la dispoziţie, însă nu-i poate băga pe toţi odată în teren. Dacă i-ar permite regulamentul, cu siguranţă, ar face-o. Poate măcar aşa Dinamo nu o să ia gol la fiecare meci de campionat.
În prima repriză a partidei de aseară, două ocazii mai periculoase a avut Unirea la poarta lui Dolha, din care a ieşit şi unicul gol. Garat a comis un henţ clar în careu, iar Rusescu nu a ratat de la 11 metri. O nouă minune se contura la Urziceni, iar misiunea Unirii a fost facilitată şi de letargia dinamoviştilor. Dacă atacul obişnuia să salveze defensiva, aseară, nimeni n-a mai „scos" pe nimeni. Toată lumea s-a îngropat. De ruşine. Torje a stat mai mult ascuns de minge, iar Liviu Ganea nu s-a sincronizat cu colegii. După eliminarea lui Garat, lucrurile s-au complicat şi mai mult, iar finalul a fost nebun!

Rusescu a scăpat pe contraatac, l-a lobat pe Dolha, însă transversala i-a salvat pe „câini". Imediat, la prima acţiune ofensivă a bucureştenilor, Cernea a scos cu un reflex fabulos şutul lui Liviu Ganea.

La fel ca Steaua, Dinamo a pierdut cu 1-0 în faţa Unirii. Pentru Ilie Dumitrescu, începutul sfârşitului a însemnat eşecul de la Urziceni. Alo, Andone, se aude?

Cinci etape de coşmar alb-roșu

FCM Tg. Mureş - Dinamo 2-6
Dinamo - „U" Cluj 1-2
FC Braşov - Dinamo 2-2
Dinamo - FC Vaslui 1-2
Urziceni - Dinamo 1-0
1 victorie, 1 egal, 3 înfrângeri

1 - 0

Unirea Urziceni 1

Cernea - Goge, E. Nicu (Muzac 10), Maftei, Mehmedovici, Muşat - Semedo, Pădureţu, Todoran (Bâtfoi 90),Toşca (Lupu 78) - Rusescu.
Antrenor: Octavian Grigore

Dinamo 0

Dolha - Rubio, Moţi, Garat, Bordeanu - Torje (Dănciulescu 75), D. Kone (Alexe 46), N'Doye, C. Munteanu - L. Ganea, An. Cristea (M. Niculae 64).
Antrenor: Ioan Andone
Gol: Rusescu 36 (pen.)
Eliminat: Garat 71.
Stadion „Tineretului": 4.000
Arbitru: Adrian Comănescu

Andone se scuză

" A fost cel mai slab meci de când sunt eu antrenor la Dinamo! Se vor lua măsuri pentru că ruşinea e prea mare. E clar că suntem în criză. Dinamo e altceva, nu înseamnă nimic din ce e acum. Nu mai merge nici atacul. Ne lipseşte Adrian Cristea. De când s-a accidentat, mingea nu prea mai ajunge la atacanţi. Dacă preşedintele e mulţumit de mine, stau, pentru că am contract cu Dinamo."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite