Cadu: „Jucăm penibil, trebuie un şoc la echipă“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul CFR-ului crede că pregătirea de vară a dat peste cap echipa, acuzându-l astfel pe Mandorlini. Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, se gândeşte cu groază la meciul cu Basel, de poimâine, din Liga Campionilor: „Dacă jucăm aşa penibil, ne facem de râs“.

„Adevărul": Ricardo, ce se întâmplă cu CFR-ul?

Ricardo Cadu: Nu am cum să-mi explic. Sincer, nu putem să stăm în ghete. Cred că una dintre cauze, deşi nu vreau să pară a scuză, este faptul că suntem obosiţi, cred că perioada de pregătire de o lună din vara asta nu ne-a prins deloc bine.

Cum ai cataloga jocul vostru?

Penibil! Ăsta e cuvântul potrivit. Nu jucăm nimic şi este normal ca patronul şi toată lumea să fie nemulţumită. Crezi că nouă ne convine situaţia? Să pierdem puncte, bani...

E nevoie de un şoc la echipă?

Cred că da. Trebuie schimbat ceva, pentru că nu ştiu ce se întâmplă cu noi, nu legăm nimic, nu mai avem încredere în noi... Nici nu vreau să mă gândesc la meciul cu Basel, dacă nu ne revenim, ne facem de râs! Jucăm pentru noi, pentru club, dar şi să facem puncte pentru România.

Vă temeţi de elveţieni?

Nu e teamă, dar trebuie să fie momentul în care să ne revenim. Eu sunt sigur că o victorie cu Basel ne-ar repune pe picioare. Liga Campionilor este şansa noastră acum.

În vestiar cum e atmosfera?

Poate să fie bună? Problema este că nu avem soluţii, ne dăm seama că trebuie să facem ceva, dar parcă suntem legaţi de mâini şi de picioare.

Basel, egal în derby

Adversara de miercuri a clujenilor a remizat ieri pe terenul lui Young Boys Berna (2-2), într-un meci în care s-au întâlnit primele două clasate în sezonul trecut din Elveţia. Basel a fost condusă cu 2-0, însă a egalat prin reuşitele golgheterului Frei şi a rezervei Chipperfield.

Partida a fost întreruptă 10 minute din cauza unei accidentări grave a unui jucător de la Young Boys, care şi-a înghiţit limba, însă şi-a revenit la spital. FC Basel: Costanzo - Inkoom, Abraham, Atan, Safari (Cabral 89) - Tembo (Chipperfield 71), Huggel, Yapi Yapo, Shaqiri - Frei (Almerares 90), Streller. Nici celelalte două rivale ale CFR-ului n-au câştigat la finalul săptămânii: Bayern a făcut doar 0-0 acasă cu Bremen, iar AS Roma a pierdut ruşinos la Cagliari (1-5).

Arpad Paszkany: „Îmi vine să dau afară tot vestiarul"

Finanţatorul celor de la CFR a fost extrem de supărat după înfrângerea din Giuleşti şi i-a băgat în şedinţă pe jucători şi pe cei din conducerea adminsitrativă. Până la zece seară le-a vorbit Paszkany jucătorilor.

„Sper ca fotbaliştii să-şi bage minţile în cap, sunt principalii vinovaţi şi nu mai primesc bani până nu-şi revin. După două umilinţe în deplasare, îmi vine să dau afară tot vestiarul. Oricât de slab ar fi antrenorul, ei trebuie să alerge, să joace. Pe antrenor îl ţin rezultatele sau perspectiva de rezultate, dar la noi se pare că nici perspectiva nu mai este. Am vorbit cu Mandorlini şi l-am întrebat dacă e totul în regulă, dacă e mulţumit de cazare, de masă şi condiţiile pe care le oferim ", spus acesta, pe un ton ironic. Boss-ul campioanei îşi face mari probleme pentru meciul cu Basel:" La felul în care joacă acum echipa, putem fi învinşi de o divizionară secundă".

A chemat translatorii de acasă

Arpad Paszkany a vrut să fie sigur că toţi elevii lui Andrea Mandorlini îl ascultă şi îi înţeleg supărarea, aşa că a chemat la stadion după antrenament translatorii. „ Am zis că poate nu îşi dau seama jucătorii despre ce le vorbesc", a explicat, ironic, şeful din Gruia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite