VIDEO Cadou original pentru Cristi Borcea de la soţie. „Prin venele lui curge sânge roş-albastru!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Cristi Borcea a devenit celebru pentru afirmaţiile sale „dinamoviştilor mei le voi face injecţii letale“ şi „Dumnezeu Autostivuitorul“, a acum a venit rândul domanei Borcea să „calce pe bec“.

Aflată în mare formă, Alina Borcea a venit azi special la sediul clubului Dinamo pentru a-şi lua soţul căruia îi pregătise o surpriză cu ocazia aniversării zilei sale de naştere. Oficialul dinamovist împlineşte astăzi 42 de ani. Însărcinată în cinci luni cu un băieţel, care va fi botezat cu numele George-Alexandru, Alina Borcea a dat nas în nas la intrarea în sediul clubului cu reprezentanţii mass-media, care n-au ratat ocazia de a sta de vorbă cu aceasta. Chestionată dacă într-adevăr Cristi Borcea s-a gândit vreodată serios să renunţe la Dinamo, doamna Borcea a dat-o în bară în cel mai original mod posibil. „Vreţi să aflaţi părerea mea? Curge sânge roş-albastru prin venele lui Cristi. Nu cred că va renunţa niciodată la Dinamo“, a spus Alina, corectată imediat de jurnalişti. „Aoleu, am vrut să spun sânge roş-alb“, s-a scuzat Alina, vizibil stânjenită de gafă.

Cristi Borcea n-ar trebui să se supere prea tare pe soţia sa, mai ales că el însuşi a fost autorul unor gafe monumentale de-a lungul anilor. Spre exemplu, în 2005, după ce Dinamo efectuase mai multe transferuri, Borcea a spus că le va face acestora o „injecţie letală“, iar anul trecut, naş fiind la un botez s-a făcut de râs în faţa preoţilor, când a rostit crezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite