Ca-n filmele de groază: cadavru luat cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Henry Chinonso Ihelewere a murit la Baloteşti în timpul unui meci amical
Henry Chinonso Ihelewere a murit la Baloteşti în timpul unui meci amical

Rudele lui Henry, fotbalistul nigerian decedat pe teren, s-au prezentat, ieri, la Institutul Naţional de Medicină Legală şi au recuperat trupul neînsufleţit al fostului jucător de la Delta Tulcea.

În România, inclusiv moartea poate deveni o problemă complicată. Dovada e povestea şocantă a nigerianului Henry Chinonso Ihelewere, care a murit la 21 de ani, la Baloteşti, într-un meci amical banal. Tragedia s-a petrecut la 5 august. De atunci, a fost nevoie de 29 de zile pentru ca rudele africanului să primească documentaţia necesară din partea autorităţilor române pentru a ajunge în ţară şi să repatrieze cadavrul fostului fotbalist de la Delta Tulcea!

Îmbrânceli şi ţipete

Abia ieri, opt bărbaţi de culoare, rude cu Henry, s-au prezentat la Institutul Naţional de Medicină Legală, au luat cadavrul şi au plecat cu el într-o dubă!

Cât timp s-au aflat la INML, africanii au fost implicaţi şi într-un scandal. Ei s-au intersectat cu un alt nigerian, Abdulrazak Mansur, fost coechipier cu Henry la Delta Tulcea. Patru dintre bărbaţii de culoare l-au îmbrâncit pe Mansur, reproşându-i anumite declaraţii făcute în presă.

La aceste scene a asistat şi logodnica lui Henry, însărcinată, care a izbucnit în plâns. Luat de la INML, trupul neînsufleţit al lui Henry a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Azi, e aşteptat să sosească în ţară şi unul dintre fraţii lui Henry. Acesta va avea misiunea de a repatria cadavrul fostului fotbalist.

Nu se ştie cauza morţii

Pe lângă aceste evenimente incredibile, mai există o problemă halucinantă pentru 2012. La aproape o lună după producerea tragediei, nimeni nu ştie de ce Henry a murit pe terenul de la Baloteşti. Nici măcar după efectuarea autopsiei, cauza morţii n-a fost dezvăluită!

16 ani e vârsta la care Henry Chinonso Ihelewere a fost adus în România de oficialii clubului Farul Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite