CSMS Iaşi l-ar putea lua pe Kiriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul săptămânii, când au revenit în Copou şi tehnicianul Ionuţ Popa, dar şi noul preşedinte executiv Florin Prunea, CSMS Iaşi poartă tratative intense, pe multiple planuri. Pe de o parte doreşte să se întărească pe posturile deficitare în tur şi să scape totodată de jucătorii puşi în decembrie pe lista de transferuri, iar pe de alta încearcă să-şi definitiveze programul de pregătire din februarie, anunţă

Şi la primul capitol, dar şi la celălalt, au apărut până acum prea puţine clarificări, jucătorii aflaţi pe lista lui Popa încă înaintea plecării în vacanţa de iarnă neavând decât şanse teoretice să ajungă în Copou. O impresie bună au lăsat încă de la primele antrenamente mijlocaşul ofensiv Petrovic şi atacantul Brajkovic, ambii veniţi din Serbia, deşi o certitudine ar putea-o reprezenta şi revenirea la formaţia Iaşului a închizătorului Ciprian Milea, care se pregăteşte deja de miercuri cu lotul CSMS.

Marea bombă a perioadei de transferuri ar putea s-o reprezinte însă aducerea lui Giani Kiriţă, liber de la sfârşitul lui decembrie, când s-a despărţit de Bursaspor, grupare cu care a cucerit până şi titlul de campion al Turciei. Cum revenirea la Dinamo este tot mai puţin probabilă, deşi fundaşul s-a pregătit câteva zile sub comanda lui Liviu Ciobotariu, există şanse să fie adus în Copou de fostul său coleg din Şoseaua Ştefan cel Mare, Florin Prunea. Şeful executivului ieşean speră totodată ca în una-două zile să încheie tratativele şi cu Ghindaru, Florea şi D.Orac (ultimul se află în refacere încă cel puţin o lună după operaţia suferită toamna trecută), privind rezilierea pe cale amiabilă a contractelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite