CS Mioveni testează trei jucători străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul principal al echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, testează, în aceste zile, în cantonamentul echipei de la Băile Felix, trei jucători străini, care au evoluat deja în meciul amical câştigat la Budapesta, scor 1-0, în faţa formaţiei Honved.

Sârbul Branislav Vejnovici are 22 de ani, 1,79 metri înălţime, este mijlocaş central şi a promovat, anul trecut, în prima ligă din Serbia, cu formaţia FK Indjija.

Portarul suedez de origine sârbă Milan Barjakatarevici are 23 de ani, 1,95 metri înălţime şi a jucat pentru echipele de tineret ale Hearts (Scoţia) şi Hammarby (Suedia). În 2007, a fost transferat de Kalmar (liga I Suedia), însă a fost împrumutat până acum la IK Sirius (liga a III-a suedeză). Al treilea străin venit în probe la CS Mioveni este fundaşul stânga macedonean Sasho Giorki, de la formaţia Ohrid (liga a II-a macedoneană). Giorki a mai jucat în Albania.

Toţi trei au jucat, la sfârşitul săptămânii trecute, câte o repriză în meciul cu Honved. Antrenorul Ionuţ Popa îi va testa şi în următoarele partide de pregătire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite