CFR nu l-a mai vrut, dar Deac a insistat şi revine în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Deac revine la CFR Cluj. Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan nu l-au mai dorit pe fotbalist, dar au cedat la insistenţele acestuia. Curtat insistent de Steaua şi Rapid, unde nu a vrut să plece, mijlocaşul s-a rugat de şefii clubului să-l reprimească

Ciprian Deac este cu acte în regulă din nou la Cluj. După un an în care nu a reuşit să se impună la Schalke, fotbalistul s-a văzut nevoit să revină în România. Acesta a fost împrumutat pentru un sezon de la gruparea germană, iar CFR va plăti 300.000 de euro pentru acest lucru. De asemenea, CFR îi va plăti un salariu de 150.000 de euro, iar Schalke va achita în continuare jumătate din valoarea contractului cu jucătorul, adică 300.000 de euro.

Surse apropiate clubului din Gruia susţin că Paszkany nu a dorit nici în ruptul capului să-l readucă în Gruia pe jucător şi ar fi dorit ca acesta să aibă continuitate în fotbalul din Vest. Ştiind că nemţii nu-l mai vor, Deac a revenit la Cluj, unde a insistat să fie reprimit, pentru că îşi doreşte enorm să joace la clubul unde s-a consacrat.

Între timp, Steaua şi Rapid au făcut oferte concrete pentru jucător, dar acesta nu a dorit în niciun fel să semneze cu o grupare bucureşteană. Astfel, conducerea lui CFR a decis să-i ofere un ajutor fotbalistului şi să-l reprimească.

„Noi nu am vrut să-l mai luăm, am zis că dacă a plecat, să-şi mai încerce norocul şi în altă parte în Occident. El nu a vrut să plece la Rapid sau Steaua şi am cedat în cele din urmă, am considerat că e mai bine şi pentru el să rămână la CFR“, a declarat o persoană din cadrul clubului feroviar.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite