CFR îi vrea pe fraţii Moraes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR este aproape de a da o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Cei din Gruia negociază intens pentru a-i aduce „la pachet“ pe ambii fraţi Moraes, Junior şi Bruno

Deşi în urmă cu o săptămână Iuliu Mureşan anunţa că după înregimentarea lui Saşa Bjelanovici, CFR a terminat cu transferurile, între timp conducerea s-a reorientat. În Gruia a ajuns mijlocaşul Rafael Bastos, pe care clujenii au reuşit să-l „fure“ de la Olhanense, grupare pentru care brazilianul şi-a dat acordul de a evolua din sezonul următor, iar în zilele următoare campioana va mai înregimenta cel puţin un fotbalist.

Surse autorizate susţin că Junior Moraes, însoţit de impresarul său Aluisio Moraes, a fost prezent în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu“ la Supercupa României şi a avut o discuţie cu şefii din Gruia. CFR a purtat negocieri în mai multe rânduri pentru brazilianul care a impresionat sezonul trecut la Bistriţa, dar de această dată ecuaţia este mai complexă.

Paszkany încearcă să-l aducă şi pe fratele său Bruno Moraes şi astfel mirajul Ligii Campionilor să-i aducă pe cei doi la Cluj, la pachet. Un impediment în ceea ce priveşte realizarea transferului este faptul că şi Rapid îi doreşte pe cei doi, dar Paszkany pare să aibă un avantaj în ceea ce priveşte lichidităţile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite