CFR a stabilit preţul pentru Traore: „Nu pleacă sub 5 milioane. Aducem doi atacanţi ivorieni tineri în probe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a declarat că şansele ca Traore să plece în perioada următoare sunt extrem de mari, dar preţul stabilit este de 5 milioane de euro. De asemenea, în zilele următoare, „vişiniii“ vor testa doi atacanţi tineri din Coasta de Fildeş

CFR este bombardată de interesul mai multor echipe din Occident pentru Lacina Traore, dar nici în ruptul capului Paszkany nu vrea să-l lase sub 5 milioane de euro. Mai mult, la fel cum au procedat cu Pereira sau Dubarbier, cei din Gruia insistă şi pentru un procent de 20% dintr-un viitor transfer al ivorianului.

„Şansele ca Traore să plece sunt destul de mari, dar preţul fixat pentru el este de 5 milioane. Considerăm că aceasta este suma corectă pentru valoarea sa şi pentru potenţialul uriaş pe care-l are de a creşte. Dacă nu pleacă, nu vom mai aduce alţi atacanţi, dar sunt mici şansele să fie aşa. Zilele acestea va veni un atacant tânăr din Coasta de Fildeş în probe şi peste o lună va veni altul. Aşa ne place nouă, să creştem jucători tineri“, a spus Iuliu Mureşan astăzi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite