CFR Cluj transferă de la Juventus un uruguayan pentru Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martinez trebuie să aducă un plus CFR-ului
Martinez trebuie să aducă un plus CFR-ului

CFR Cluj  a început campania de achiziţii pentru Liga Campionilor, iar primul nume sonor este cel al lui Jorge Martinez.

Uruguayanul de 29 de ani e sub contract cu Juventus Torino, care l-a împrumutat în Gruia. Fotbalistul, care poate juca pe orice post la mijlocul terenului, a fost sezonul trecut coleg cu Mutu la Cesena, formaţie pentru care a jucat în 13 partide.

Deşi a fost transferat de Juve de la Catania în 2010, contra a 12 milioane de euro, internaţionalul uruguayan n-a confirmat la Torino şi din acest motiv Juventus nu-l ţine la echipă. Martinez a avut însă sezoane bune la Catania, formaţie unde a fost adus de Walter Zenga. El are 18 selecţii în naţionala Uruguayului, dar a lipsit de la CM 2010 din cauza unei accidentări.

Venirea lui Martinez nu e singurul transfer al campioanei, care în Liga Campionilor nu poate conta pe Ronny, Deac, Sare, Vass şi Ganea, toţi accidentaţi. Clujenii îl vor şi pe atacantul nigeriano-italian Ebagua, de la Varese (Serie B), dar şi pe portughezul Andre Castro, crescut de FC Porto, dar împrumutat la Sporting Gijon. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite