CFR Cluj nu poate scăpa de Yssouf Kone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR îşi doreşte cu disperare să-l vândă pe ivorianul care a intrat în ultimul an de contract, dar ofertele întârzie să apară, iar Kone îşi doreşte să rămână în Gruia

În sezoanele trecute, Yssouf Kone era unul dintre atacanţii de bază ai formaţiei clujene, la începutul fiecărei ediţii pornind ca şi piesa de rezistenţă în linia ofensivă. Lipsa de randament din ultimul sezon, când CFR a cucerit campionatul, l-a făcut pe Arpad Paszkany să pună tunurile pe ivorian, despre care a spus că este unul dintre cei mai puţini prolifici atacanţi pe care i-a avut clubul, din momentul când a fost preluat de el.

După doar şase luni petrecute în Gruia, la finalul turului ediţiei 2008-2009, „perla” africană era asaltată de oferte din partea unor mari cluburi europene. CFR a preferat să-l păstreze, prestaţia sa din Champions League fiind una dătătoare de speranţe pentru şefii din Gruia, care sperau să facă o afacere de milioane cu acesta. După un retur în care a continuat să înscrie, demonstrându-şi calităţile, Kone s-a stins odată cu sezonul 2009-2010 şi a intrat în disgraţia tuturor.

Vrea să rămână la Cluj

Într-un an întreg, Kone a înscris doar de şase ori, mai puţin decât Cristi Bud, care a venit în Gruia doar la începutul returului. Odată cu achiziţionarea sârbului Saşa Bjelanovici, Mandorlini a decis să renunţe la serviciile ivorianului. Şefii ar dori să-l vândă acum pe atacantul venit de la Rosenborg, pentru a nu risca să-l piardă gratis.

Kone se află în ultimul an de contract, iar peste şase luni va putea negocia cu orice formaţie, fără ca CFR să emită pretenţii financiare. Pus pe „lista neagră“, impresarul îi caută echipă, dar deocamdată singurii interesaţi de serviciile sale au fost polonezii de la Lech Poznan, a căror ofertă a fost extrem de slabă. Mai mult, fotbalistul le-a dezvăluit apropiaţilor că îşi doreşte să rămână la CFR şi nici nu se gândeşte la un transfer, cel puţin pentru moment.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite