CFR a făcut spectacol cu Armătura Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto de Zerbi şi-a arătat calităţile şi în amicalul cu Zalăul
Roberto de Zerbi şi-a arătat calităţile şi în amicalul cu Zalăul

CFR Cluj a învins cu scorul de 5-0 pe Armătura Zalău, într-un meci amical disputat pe stadionul CUG. Golurile trupei lui Cîrţu au fost marcate de Kone, Bud (trei) şi Tony, din penalty

Aproximativ 300 de suporteri au venit pe stadionul „CUG” pentru a încuraja rezervele lui Sorin Cîrţu, în amicalul cu Armătura Zalău. Acesta a trimis în teren un unsprezece care deşi nu joacă regulat pentru CFR s-au distrat cu modesta formaţie sălăjeană, cel puţin în partea secundă.

„Sorinaccio” a fost un pachet de nervi pe margine şi a reacţionat la fiecare fază ratată a elevilor săi, iar când aceştia au pierdut mingi uşoare la mijlocul terenului, nu a ezitat nici să lovească plasticul de pe micuţa bancă pe care stătea alături de directorul sportiv Sandu Matei. Apoi, spre finalul părţii a doua chiar s-a distrat la "căruţa" de ocazii a băieţilor săi. În prima repriză, tehnicianul a trimis în teren următorul unsprezece: Peskovici- Tony, Piccolo, Diogo, Veloso- Kone, Kivuvu, Costa, Bastos, De Zerbi, Bjelanovici.

Tony a ratat prima ocazie de gol după o combinaţie cu De Zerbi, cel care a smuls ropote de aplauze la unele atingeri ale mingii, dar a stârnit şi reacţii de nemulţumire, când a dat dovadă de egoism. Emmanuel Kone a deschis scorul după o pasă a aceluiaşi italian, pentru ca Bastos să rateze până la pauză o altă ocazie de gol, după un şut spectaculos, de la 25 de metri.

În partea a doua, poarta a fost preluată de Stăncioiu şi a intrat Bud, care l-a înlocuit pe Bjelanovici, foarte şters, iar fostul medieşean a majorat diferenţa cu un lob peste portarul zălăuan, după ce în prealabil a ratat singur cu goal-keeperul oaspeţilor. Apoi, Tony a executat un penalty şi a dus scorul la 3-0.

Apoi a intrat şi Ramon în locul lui De Zerbi, iar zălăuanii nu au mai contat deloc în atac, clujenii exasperându-şi suporterii cu ratările. Acelaşi Bud a marcat din nou cu o lovitură de cap după o centrare de pe partea dreaptă, pentru ca apoi să reuşească hattrick-ul cu un şut pe colţul lung.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite