CFR Cluj va juca în Liga Campionilor cu ultimul model de minge Adidas. Vezi cum arată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adidas, Mingea Finalei
Adidas, Mingea Finalei

În noua ediţie a Ligii Campionilor, clujenii vor juca cu cea mai nouă minge produsă de cei de la Adidas.

Adidas Finale 12 prezinta noi elemente de design si o textura exterioara special creata sa ofere o priza optima in momentul impactului cu aceasta. Finale 12 va fi folosita in toate meciurile din grupele Ligii Campionilor ediţia 2012/2013.

Stelele emblematice in culori inedite (alb/lab, lime/violet inchis) au fost create cu scopul de reflecta miscarile precise din teren si zonele geografice europene ce vor fi conectate prin aceasta competitie.

Stelele unite in colturi din partea de sus si jos a mingii, create conform logo-ului Ligii Campionilor UEFA, prezinta coordonatele localitatilor Nyon (Elvetia) si Herzogenaurach (Germania), orasele gazda ale campionatului UEFA si ale adidas, distribuitorul Mingii Oficiale.

In acest sezon, Adidas va lansa campania „Are you UEFA Champions League level?", prin care îşi propune să-i aducă pe fani mai aproape de Liga Campionilor UEFA. Pentru prima data în acest sezon, toate cele trei modele de ghete de fotbal (Predator, adiPure si f50) sunt incluse în aplicatia miCoach, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-şi monitoriza şi de a-şi analiza activitatea din timpul meciurilor şi de a le împărtăşi fanilor rezultatele pe pagina de Facebook.

Campania se desfăşoară pe toata perioada sezonului si are ca elemente centrale cele trei modele de ghete de fotbal adidas si tehnologia miCoach. José Mourinho, antrenorul Real Madrid CF, si principalii jucatori adidas Leo Messi, Xavi (FC Barcelona) si Bastian Schweinsteiger (FC Bayern Munchen) vor purta cele trei modele de ghete.

Un element important al campaniei „Are you UEFA Champions League level?" consta intr-un plan de training miCoach dedicat fanilor ce le permite acestora sa-si testeze performantele pe toata durata campionatului. Fanii pot accesa programul de pregatire online pe www.micoach.com/uclgroup si in magazinele adidas sau pe www.facebook.com/adidasfootball si @adidasfootball pe Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite