CFR-ul a câştigat cu 1-0 meciul cu Bistriţa şi este pe locul 1 în Liga lui Mitică - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre CFR care a câştigat cu 1-0 meciul cu Bistriţa şi este pe locul 1 în Liga lui Mitică, David Haye, englezul care l-a făcut KO pe John Ruiz sau despre Adrian Porumboiu care crede că victoria în faţa Unirii Alba Iulia este una firească pentru elevii lui Marius Lăcătuş. Printre alte subiecte, giuleştenii visează în continuare la Europa, iar patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a ară

CFR-ul a câştigat cu 1-0 meciul cu Bistriţa şi este pe locul 1 în Liga lui Mitică. Şefii de la Cluj vor să cheme vraciul pentru a-l face bine pe Kone până la meciul cu Rapid de peste două etape. “Suntem pe locul 1. Este important pentru noi că am câştigat. Bistriţa a jucat bine şi şi-au apărat şansele. Îmi pare rău pentru accidentarea lui Kone. Nu este nimic grav, are doar o întindere. Mi-a spus că sigur nu are ruptură. Întinderea se vindecă în maxim 10 zile. O ruptură se vindecă în 2-3 săptămâni. Toată echipa a muncit pentru acest rezultat. O să avem un Paşte fericit. Până joi stăm liniştiţi. A fost o presiune suplimentară pe toată lumea. Le-am spus că acum trebuie să ne ajutam singuri şi nu ne putem baza pe paşii greşiţi ai adversarilor. ”, a spus Iuliu Mureşan, scrie Sport.ro.

David Haye - englezul l-a făcut KO pe John Ruiz şi a rămas campion la grea!
David Haye e ultima şansă în faţa monopolului fraţilor Klitschko. Haye a făcut spectacol cu John Ruiz pe care l-a pus de 4 ori la podea. Doar arbitrul a oprit măcelul. Fost campion mondial, Ruiz a rezistat doar până în runda a noua. Din colţul lui Ruiz s-a fluturat prosopul iar arbitrul a oprit meciul acordându-i victoria prin KO tehnic lui Haye, scrie Kombat.ro.

Porumboiu: "Avem mai multe puncte decât cei care se bat cu pumnii în piept că iau titlul!"
. Adrian Porumboiu spune că victoria la scor de forfait în faţa Unirii Alba Iulia este una firească pentru elevii lui Marius Lăcătuş. Finanţatorul Vasluiului crede că Wesley, care a reuşit un hat-trick, este cel mai bun fotbalist din România şi afirmă că se gândeşte la câştigarea campionatului, scrie Prosport.

Giuleştenii s-au chinuit la Piteşti şi visează în continuare la Europa. Ioan Andone a tremurat puţin la debutul său pe banca tehnică a Rapidului. Cu trei înfîrngeri consecutive în spate, Rapidul avea nevoie ca de aer de o victorie la Piteşti. Tehncianul de 50 de ani a simţit că e nevoie de o schimbare şi a efectuat mai multe modificări în primul "11". Ando l-a trimis pe Helder la mijloc şi l-a pus pe Săpunaru acolo unde s-a remarcat înainte de a fi cumpărat de Porto, pe postul de fundaş dreapta. Grigorie a jucat în centru, lângă Lazăr, făcându-i loc lui Cesinha în banda stângă, iar în atac Gauracs a fost titular în premieră, profitând şi că Ioniţă a acuzat săptămâna trecută o contractură musculară, scrie GSP.

Adrian Mititelu: "Sunt mulţumit de ce am arătat în teren". Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a arătat mulţumit de jocul elevilor lui Mark Wotte, deşi aceştia au pierdut partida cu Timişoara de pe teren propriu. "Astăzi merităm să câştigăm, dar nu pe merit se iau punctele. Indiferent de rezultat, am fost mulţumit de ceea ce am arătat în meci. Mi-aş fi dorit un rezultat de egalitate, dar sunt entuziasmat de felul cum s-au exprimat în teren unii dintre băieţii tineri care au intrat azi, scrie Sport Total FM.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite