CFR, primă de Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany le-a promis jucătorilor 10.000 de euro pentru o victorie în Giuleşti, aceeaşi sumă prevăzută pentru un succes cu Basel. CFR Cluj tratează meciul cu Rapid ca pe unul de Liga Campionilor, patronul Paszkany anunţând că le va oferi fotbaliştilor primă de victorie întâia oară în acest sezon.

Şefii CFR-ului le-au promis jucătorilor o primă fabuloasă pentru victoria cu Rapid: 10.000 de euro. Interesant este faptul că şi trei puncte cu Basel, în primul meci din grupele Ligii Campionilor, vor fi răsplătite cu aceeaşi sumă. Clujenii au pregătit foarte atent partida de astăzi, cu Rapid. „Nu concepem să nu câştigăm în Giuleşti", a spus patronul din Gruia, Arpad Paszkany.

Prime la performanţe

Pentru a fi sigur că jucătorii sunt motivaţi din toate punctele de vedere înaintea confruntării cu echipa de sub Podul Grant, acesta le-a transmis fotbaliştilor lui Mandorlini că vor avea un bonus special. Pentru prima dată de la începutul sezonului, jucătorii CFR-ul au parte de o primă specială. 10.000 de euro este suma pe care ar urma să o încaseze clujenii, dacă înving Rapidul lui Şumudică.

Tot 10.000 de euro ar urma să ia şi dacă reuşesc să debuteze cu dreptul în Liga Campionilor, în partida cu Basel, de miercuri, din Liga Campionilor. „Jucătorii trebuie să fie răsplătiţi pentru ceea ce joacă. Le vom da prime în funcţie de performanţe", a mărturisit finanţatorul campioanei, Arpad Paszkany.

Sforzini va fi titular

Accidentările lui Yssouf Kone şi Saşa Bjelanovici, dar şi forma slabă prin care trece Cristi Bud, îi dau mari bătăi de cap antrenorului Andrea Mandorlini. Italianul îl va trimite în teren pe Sforzini, jucător achiziţionat pe ultima sută de metri, dar care a „prins" şi lotul pentru Liga Campionilor.

Cesinha, arma contra Clujului

Giuleştenii vor întâlni pe teren propriu, de la ora 20.30 (Digisport), pe CFR Cluj. Şumudică nu se poate baza pe Ovidiu Herea şi Sburlea, suspendaţi, dar îi va avea la dispoziţie pe Cesinha, recuperat după accidentare, şi cele mai noi transferuri, Candido da Costa şi Sorin Frunză.

Mijlocaşul Rapidului, Carlos Cesinha, s-a accidentat în meciul cu Unirea Urziceni din etapa a doua şi i-a lipsit lui Şumudică în partidele dificile cu Dinamo şi Oţelul. Acesta a revenit cu gol în meciul amical cu Şahtior şi va fi titular şi în derby-ul cu CFR Cluj.

„Sunt bucuros că revine Cesinha, ne-a lipsit foarte mult. Îmi pare bine şi că am reuşit încă un transfer de marcă, l-am luat pe Frunză, care a jucat în Liga Campionilor şi joacă la un nivel înalt de ani buni. Sunt sigur că ne va ajuta. Ne pare rău că nu-l vom avea pe Herea", a declarat tehnicianul giuleştenilor, care e supărat că nu i-a avut la dispoziţie în aceste două săptămâni pe fotbaliştii convocaţi la naţională.

Unii turişti la naţională, alţii la Mamaia

În perioada în care campionatul a fost întrerupt, Bozovici a evoluat în ambele meciuri pe care naţionala Muntenegrului le-a câştigat cu Ţara Galilor (1-0) şi Bulgaria (1-0), iar Roman, Lazăr şi Marius Constantin doar s-au antrenat şi plimbat cu naţionala la Piatra Neamţ şi în Belarus. În schimb, Cesinha, Spadacio sau Dani Coman, împreună cu alţi colegi de la Rapid, s-au relaxat pe plaja de la Mamaia.

Meciurile de la care a lipsit Cesinha

Rapid-Oţelul 0-0
DInamo-Rapid 3-2
Rapid-Gloria Bistriţa 2-0
Gaz Metan-Rapid 0-1

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite