CFR a pierdut 5 milioane din cauza lui Traore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al campioanei României, CFR Cluj, Sorin Cîrţu, a declarat că gruparea ardeleană va încasa cu cinci milioane de euro mai puţin la un eventual transfer al lui Lacina Traore

"Sunt sigur că CFR pentru tot ce s-a întâmplat la Roma, la Munchen, cu acele ratări a pierdut aproximativ patru-cinci milioane la preţul lui Traore şi poate jucătorul a mai pierdut şi el un milion la salariu. Barele alea dacă mingea era mai jos cu câţiva centimetri, acum preţul lui era cu patru-cinci milioane în plus. Aşa cum la mine s-a zis că a fost cel mai scump geam posibil, care a valorat 110.000 de euro (100 mii banii pierduţi din contractul cu CFR şi 10.000 amenda de la UEFA), aşa putem spune şi despre Traore că barele alea sunt poate cele mai scumpe" , a spus Cîrţu.

"Traore este un jucător cu foarte multe calităţi. Dacă este jucat şi ajutat de coechipieri aşa cum trebuie cu greu poate fi oprit. Este de aproape trei ani la CFR, a învăţat multe, a primit o educaţie bună, dar are nevoie de schimbare. Traore nu este un băiat prost, a simţit slăbiciunile celor de la CFR, pentru el, dar şi ale poporului nostru. Oricum el va exploda cu adevărat la următoarea echipă, nu la cea care va ajunge acum", a completat Cîrţu.

sursa: prosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite