CFR, o nouă victorie la zero, Weldon, debut cu gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a câştigat primul meci amical din ce de-al doilea cantonament al verii, disputat tot în Austria, la Kossen. Echipa antrenată de Jorge Costa a învins formaţia de liga a treia FC Kufsteuin cu 3-0

CFR Cluj joacă excelent în partidele amicale din Austria. Ultimul succes al formaţiei lui Jorge Costa a fost împotriva formaţiei din liga a treia austriacă FC Kufstein, echipă pe care clujenii au învins-o la scor de neprezentare. Lăudător pentru „feroviari“ este faptul că echipa nu a primit gol nici de această dată, la fel ca în primele patru partide disputate, în primul cantonament.

Weldon, fotbalist transferat de curând de la Benfica, a marcat în meciul său de debut şi pare să fie prima opţiune pentru Jorge Costa pentru poziţia de vârf împins. Emmanuel Kone a deschis scorul, iar Edimar a dublat diferenţa, pentru ca atacantul brazilian să stabilească scorul final.

Echipa de start a CFR-ului în meciul de aseară: Nuno Claro - Lionn, Piccolo, Rada, Camora - Peralta, Kivuvu, Hora - E. Kone, Kapetanos, Ronny. Au mai jucat Amadio, Mincă, Bud, Cadu, Edimar, Panin, N. Diogo, Bastos, Mureşan, Renan, Sougou, Weldon şi Nicoară.

Următorul test pentru CFR Cluj va fi cel cu Al Ain (Emiratele Arabe Unite), transmis în direct de DigiSport, mâine, de la ora 19.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite