CFR aduce un mijlocaş! Mureşan: "E în ultimele şase luni de contract"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că la echipă va mai veni un mijlocaş pentru care se negociază intens, iar discuţiile se vor încheia cel târziu miercuri.

"Vom mai aduce un mijlocaş. Nu ştiu când va veni, probabil că azi sau mâine. E un jucător care se află în ultimele şase luni de contract. Vom plăti o anumită sumă de bani pentru a-l avea la dispoziţie încă de acum. Sunt mulţumit de felul în care a evoluat echipa contra celor de la Ried. Am marcat trei goluri, toate din 11 metri clare. Cred că s-a văzut diferenţa din teren, deşi am jucat contra echipei campioane de toamnă în Austria", a spus Mureşan.

Acesta a afirmat că atacantul Lacina Traore trebuie să demonstreze în amicalele din Turcia că merită un loc în primul "11", mai ales acum după aducerea lui Pantelis Kapetanos. "Probabil că Traore a învăţat că dacă nu munceşte, dacă nu face faza defensivă, nu are cum să crească. Acum s-a creat şi o concurenţă benefică, zic eu, după venirea lui Kapetanos. Oricum, mai avem multe meciuri la dispoziţie pentru a cristaliza primul «11» pentru retur", a precizat preşedintele formaţiei clujene.

Echipa CFR Cluj a învins, marţi, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia SV Ried, în cadrul unei partide amicale disputate în stagiul de pregătire din Antalya. Toate cele trei goluri ale echipei clujene au fost înscrise din lovituri de la 11 metri de Cadu, E. Dică şi Bud.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite