Liga Europa-Rutten:"Nu va fi un meci amical cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fred Rutten
Fred Rutten

Antrenorul lui PSV Eindhoven, Fred Rutten, a declarat, marţi, că deşi meciul cu CFR Cluj nu mai are nicio miză pentru niciuna dintre cele două formaţii, nu va trata jocul ca pe unul amical şi este convins că echipa sa va reuşi să obţină un rezultat favorabil, transmite corespondentul NewsIn.

"Jocurile în Europa sunt întotdeauna speciale. Nu va fi un meci amical, sunt sigur că va fi dificil pentru noi, mai ales că va juca şi Yssouf Kone, care în tur nu a evoluat. CFR-ul are câţiva jucători talentaţi şi trebuie să fim atenţi. Avem încredere că vom scoate un rezultat important. Îmi voi menaja anumiţi jucători care au acuzat probleme medicale. Suntem deja calificaţi şi putem face acest lucru. Vremea nu cred că va fi o problemă pentru noi, pentru că şi în Olanda mai ninge. Poate afecta ambele echipe, nu doar pe una singură", a spus Rutten.

De aceeaşi părere a fost şi fundaşul Andre Ooijer, care a afirmat că echipa batavă va trata cu toată seriozitate meciul, chiar dacă disputa nu mai este importantă pentru niciuna dintre cele două formaţii: "Va fi un meci mai dificil decât cel din tur. Ne dorim foarte mult să câştigăm, este un joc pentru palmaresul nostru. I-am observat pe atacanţii lor în tur, ne-au pus multe probleme şi la fel cred că vor face şi mâine. Voi încerca să-mi fac treaba cât mai bine şi să-i stopez. Nu vom trata meciul superficial, pentru că este un joc în Europa şi vom încerca să-l câştigăm".

Partida CFR Cluj-PSV Eindhoven, din etapa a 6-a a grupelor Ligii Europa, se va disputa, miercuri, de la ora 22:05. Ardelenii ocupă ultimul loc în Grupa K, cu doar trei puncte, în timp ce olandezii nu mai pot pierde prima poziţie, având 11 puncte şi fiind deja calificaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite