Andrea Mandorlini: "CFR Cluj nu este Juventus de Romania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, miercuri, că este fericit pentru că a debutat cu o victorie pe banca formaţiei din Gruia şi consideră că elevii săi au reuşit să pună în practică indicaţiile oferite de la venirea sa la echipă.

"Echipa a arătat caracter, dăruire şi a asimilat ceea ce am cerut eu de când am preluat-o. Pe aceste calităţi şi pe acest fond pot construi ceva frumos la Cluj. Jocul s-a schimbat clar după eliminarea lui Traore, a fost o presiune totală a gazdelor, dar echipa mea a reacţionat foarte bine, jucătorii ajutându-se între ei", a spus Mandorlini.

Italianul consideră că eliminarea lui Traore a fost injustă şi susţine că CFR nu se poate compara cu Juventus în ceea ce priveşte ajutorul din partea arbitrilor: "Mi s-a spus că arbitrul a acordat cartonaş roşu după ce a văzut sânge la jucătorul craiovean, dar nu cred că duelul a fost de eliminare. CFR nu este Juventus de România prin prisma faptului că este ajutată frecvent de arbitri, poate datorită valorii se poate compara".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite