CFR Cluj are prima opţiune de cumpărare pentru portarul portughez Beto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beto a impresionat la CFR
Beto a impresionat la CFR

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care FC Porto va decide să renunţe la Beto, formaţia clujeană are prima opţiune de transfer.

Beto a venit la CFR în urmă cu o lună, prestaţiile sale fiind apreciate de către conducătorii grupării din Gruia. Lusitanul a fost convocat şi la echipa naţională pentru ultimele două partide din preliminariile EURO 2012.

Mureşan a adăugat că există deja discuţii pentru unii fotbalişti care să întărească lotul în iarnă. "Atuul nostru este echipa, dar Beto a securizat foarte bine poarta şi toată lumea a observat acest lucru. Avem cel mai valoros lot de când sunt eu la CFR. Să vedem dacă îl vom putea transfera definitiv în vară. Cert este că va fi foarte greu să o facem, deoarece e scump şi nu ştim cu exactitate ce planuri au cei de la FC Porto în ceea ce îl priveşte. Vrem să rămână la CFR, este clar. Dacă portughezii vor renunţa la el, avem prima opţiune de cumpărare. Pregătim deja sezonul următor. Noi începem discuţiile cu jucătorii chiar şi cu câteva luni înainte. Avem mai mulţi fotbalişti în vizor. Nu cred că vor fi schimbări majore în iarnă", a spus oficialul echipei "feroviare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite