CFR Cluj a câştigat la Galaţi! Sârghi s-a accidentat grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Cu un om în minus, clujenii s-au impus cu 2-1 pe terenul Oţelului. Spectatorii au trecut prin mari emoţii la accidentarea groaznică a lui Sârghi.

Oţelul şi CFR Cluj au oferit o primă repriză bogată în evenimente. Mai întâi, Gabi Mureşan a deschis scorul din penalty (minutul 7), după un fault al lui Benga asupra lui Rui Pedro. Mureşan a fost apoi “omul negru”, fiind eliminat în minutul 22 pentru o talpă pe glezna lui Stromajer. Gălăţenii au trecut la atac şi, după mai multe ocazii, francezul cu origini congoleze, Bruce Pascal Inkango, a egalat cu un şut pe sub Felgueiras (39).

Cu un om în minus, clujenii au dat lovitura prin Ronny (minutul 53), brazilianul marcând cu un şut de la limita careului, după o bâlbăială colectivă în apărarea Oţelului.

Gălăţenii n-au putut egala, ba mai mult, în finalul meciului Cristian Sârghi s-a ciocnit cu un coechipier, Sergiu Costin. Fundaşul, care a mai suferit o lovitură la cap în trecut şi a jucat purtând o cască de protecţie, a fost transportat la spital. Fotbalistul a suferit o fractură de piramidă nazală, iar ambulanţa a pătruns cu greu pe teren, timp în care doctorul Oţelului i-a făcut inclusiv un masaj cardiac!

Narcis Răducan: "Sârghi este la spital, dar este în afara oricărui pericol". 

Iuliu Mureşan: "Stadionul este vechi. Ambulanţa intră greu pe teren, din cauza plafonului de doi metri de pe tunelul de intrare".

Ioan Andone: "Sârghi şi-a înghiţit limba. Eu m-am speriat rău. Bine că s-a stabilizat situaţia lui. Am înţeles că a mai avut patru comoţii în trecut

Oţelul: Brăneţ - Rîpă, Sg. Costin, Perendija (Murgoci 71), Sîrghi - Giurgiu, Benga (Neagu 34) - Inkango, Băjenaru, Iorga - Stromajer

Antrenor: Dorinel Munteanu

Rezerve: Grahovac, Pena, Murgoci, Neagu, Cîrjă, L. Buş, I. Filip

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Maftei, Piccolo, Sepsi - Godemeche, G. Mureşan - Bastos, Rui Pedro (Cadu 67), Diogo Valente (Vass 36) – Ronny (Sougou 55)

Antrenor: Ioan Andone

Rezerve: Stăncioiu, Camora, Cadu, Nicoară, Vass, Sougou, Kapetanos Arbitru: Sebastian Colţescu Eliminat: Mureşan 22

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite