Buzărin despre Dinu: "Aveam nevoie de stilul, de ținuta și de calitatea sa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După-amiaza de vineri a fost spartă de conferința de presă a lui Cornel Dinu la ieșirea din spital.

Un act media inedit, care a pus alături pacientul vindecat alături de vindecător, cel care l-a operat pe cord, profesorul Brădișteanu. Dacă vreți, prin comparație, marcatorul și autorul pasei de gol.

După 75 de meciuri în națională și 454 de partide de Divizia A, Cornel Dinu a câștigat cea mai important confruntare a sa. A învins la capătul a două luni de internare, venite după o depresie logică la orice om bolnav, la orice om încercat, până la urmă la orice om. A apărut în fața camerelor TV cu o paloare ca în autoportretul lui Luchian, cu antebrațele dezvelite, subțiate de suferință. Cu o privire caldă, de om care a trecut prin multe, cu o povață în fiecare silabă, cu o amintire în fiecare gând.

Cornel Dinu a învins pentru că trebuie se bucure de viață, să-și lumineze familia și să-și ducă mâine feciorul la altar. Dar victoria lui e și a noastră, a celor care încă mai căutăm o boabă de spirit într-un ocean de urlete și de onomatopee. Ca un echilibru ecologic restabilit pe bună dreptate, Dinu se întoarce pentru a ne menține, după caz, acuți sau reflexivi, decenți și normali. Ani de zile prețios, multă vreme malițios, Dinu e acum liniștitor. Bine ai revenit, Mister, unii dintre noi aveam nevoie de stilul, de ținuta și de calitatea ta!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite