„Bursucul“, la Chelsea via ȚSKA?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu e aproape să plece de la Kuban Krasnodar. Nu la Chelsea, acolo unde visează să ajungă, ci la ŢSKA Moscova, una dintre echipele de top din Rusia.

„Bursucul" e pe ultimul loc în play-off-ul campionatului. Cu toate astea, şefii cluburilor mari din Rusia sunt impresionaţi de realizările românului la Kuban, o formaţie pe care a luat-o din liga a doua şi a dus-o în cărţile calificării în cupele europene.

La Kuban ia două milioane pe an

Petrescu şi-a prelungit în vara anului trecut contractul cu Kuban, i s-a dublat salariul, având acum două milioane de euro, însă el poate pleca de la Krasnodar, dacă o altă formaţie plăteşte clauza de reziliere a înţelegerii sale actuale.

Mutarea s-ar face în vară

Cei de la ŢSKA s-au interesat deja de condiţiile în care ar putea să-l aducă pe „Bursuc" la Moscova. „Momentan nu e ceva sigur. Oficialii lui ŢSKA au întrebat de contractul lui Petrescu şi rămâne să se discute. Acum au antrenor, pe Leonid Sluţky, sunt pe locul doi şi nu sunt mari probleme la club. Din vară însă, e posibil să se schimbe situaţia", ne-a declarat un apropiat al moscoviţilor.

„Steaua Rusiei", cum e supranumită ŢSKA Moscova, a ajuns în acest sezon până în optimile Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de Real Madrid. Clubul e în strânsă legătură cu Chelsea, formaţie de suflet a lui Dan Petrescu. Se spune că patronul londonezilor, Roman Abramovici, e un mare simpatizant al celor de la ŢSKA, grupare pe care chiar o susţine financiar! În aceste condiţii, o eventuală numire a lui Petrescu la ŢSKA ar putea să-l apropie de Chelsea, în cazul în care ar avea rezultate la formaţia din Moscova.

Fosta soţie ar putea lua mai mulţi bani

O eventuală mutare a lui Dan Petrescu de la Kuban la ŢSKA ar însemna automat şi un salariu mai bun pentru român. Fosta sa soţie, Dana Petrescu, în mod sigur îi ţine pumnii tehnicianului pentru a se muta la Moscova. Şi asta pentru că recent a intentat proces pentru creşterea pensiei alimentare pentru fiica sa cea mică. Următoarea înfăţişare în faţa judecătorilor e programată pentru data de 22 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite