Veteranul Zeno Bundea rămâne la ACU Arad şi în retur!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Rapidului, Zeno Bundea (34 de ani), a fost convins de oficialii celor de la ACU Arad să îmbrace tricoul divizionarei secunde şi în retur, deşi mijlocaşul intenţiona să-şi găsească un angajament în străinătate.

Bundea, care a câştigat campionatul României în 1999, sub conducerea lui Mircea Lucescu, a fost golgheterul echipei în prima jumătate a sezonului, când a marcat de 5 ori în 14 partide. "Niciodată nu am mai fost golgheterul echipelor la care am evoluat", a mărturisit Bundea, care speră ca gruparea din Aradul Nou să reuşească salvarea de la retrogradare: "Important e ca acum, în retur, să îndreptăm ce e de îndreptat".

Cine e ACU Arad?

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995, activând sub mai multe denumiri în Divizia D. În 2000 echipa a promovat pentru prima dată în eşalonul al treilea. După trei sezoane petrecute în Divizia C, a promovat în eşalonul al doilea. Cu antrenorul Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU Arad a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004 şi 2007-2008. Clubul, ale cărui culori sunt alb şi albastru, îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Motorul" din Arad.

image

Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de inimosul rector Aurel Ardelean, un recunoscut microbist. În sezonul 2009-2010, chiar şi echipa fanion a oraşului, UTA, a supravieţuit în Liga a II-a datorită unei sponsorizări de 500.000 de euro venite din partea lui Ardelean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite