Bumbescu: „Ne-au făcut iar fluieraşii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Bumbescu (foto: ProSport)
Adrian Bumbescu (foto: ProSport)

Partida Concordia Chiajna - Delta Tulcea din etapa 25, încheiată cu scorul de 1-2, a însemnat şi primul eşec pe teren propriu de la revenirea ca antrenor principal pe banca tehnică a ilfovenilor a lui Adrian Bumbescu.

"Am întâlnit o echipă bună, dar ne-au făcut şi arbitrii. Centralul Rusandu nu are ce căuta în arbitraj. La o fază petrecută în tuşă şi care nu anunţa nimic, dă inutil penalty pentru Tulcea când jucătorul lor a călcat pe minge. Am văzut pe înregistrarea meciului faza, mi-a confirmat şi Gardoş după meci şi nu mi-e frică să spun că arbitrii ne-au măcelarit", a comentat Bumbescu.

"Colonelul" vorbeşte şi despre viitorul său la Chiajna. "Nu-mi simt postul ameninţat, pentru că oricine era în locul meu şi avea parte de asemenea arbitraje mai mult decât ostile nu reuşea mai mult. N-am să-mi reproşez nimic, atata vreme cât am jucat fără şase jucători de bază, iar Gardoş a evoluat cu capul spart. Rusandu a persistat din greşeală în greşeală şi l-a eliminat nejustificat pe Ciubotariu, căpitanul echipei. Probabil că centralul a vrut să-şi facă meciul mai uşor şi nu a prelungit partida. E strigător la cer să prelungeşti doar trei sau patru minute, când ai şase schimbări în repriza secundă, iar ambulanţa vine şi stă pe teren şase minute" .

Tehnicianul Concordiei nu uită că echipa sa a ratat la mustaţă apropierea de locul secund şi arată iar cu degetul înspre cavalerii fluierului. "Noi am jucat corect toate meciurile şi acum avem şanse minime să mai prindem locul doi. Sperăm totuşi la o clasare în final pe un loc trei sau patru, dar poate o trebui să dăm bani la arbitri?", se întreabă Bumbescu.

"Vin partide considerate uşoare la Râmnicu Sărat şi acasă cu Breaza, dar nimic nu este uşor când ai parte de arbitraje ca cel de la meciul cu Tulcea şi te confrunţi cu lipsa a jumătate din efectiv. Nu-mi doresc decât să-mi vad echipa întreagă", a încheiat Bumbescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite