Bulgarul Iliev, un nou transfer ratat?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a decis de unul singur aducerea fostului jucător al Universităţii Craiova, însă n-a ţinut deloc cont de problemele medicale ale fundaşului. Valentin Iliev a fost deja prezentat într-o conferinţă de presă ca fiind jucătorul roş-albaştrilor, însă mai trebuie să aştepte momentul debutului în tricoul Stelei.

Chiar dacă comisiile LPF îi vor da dreptate şi la recursul formulat de Adrian Mititelu, Iliev nu va fi bun de joc imediat. Motivul? Bulgarul nu este încă refăcut complet după accidentarea pe care a suferit-o în toamna anului trecut. Problemele lui Iliev au început la 8 octombrie 2010, în minutul 37 al partidei dintre Bulgaria şi Ţara Galilor, din preliminariile Euro 2012, când a suferit o ruptură musculară la cvadriceps.

Fundaşul s-a operat la Sofia şi a ratat finalul turului de campionat, iar în această iarnă s-a pregătit mai mult de unul singur, din cauza litigiului pe care l-a avut cu Universitatea Craiova.  În aceste momente, staff-ul Stelei lucrează individual cu lliev pentru a-l pune pe picioare cât mai repede, însă se preconizează că fundaşul nu va putea debuta mai devreme de o lună.

Îşi va face cu greu loc în echipă

Marius Lăcătuş a fost pus deja la zid de către patron pentru că l-a lăsat pe Gardoş pe banca de rezerve la Craiova, preferând în schimb un cuplu de fundaşi centrali alcătuit din Geraldo şi Galamaz, aşa că e de aşteptat ca problemele tehnicianului să se acutizeze în momentul în care şi Iliev va fi apt de joc, mai ales că bulgarul e un fotbalist transferat de Gigi Becali. De altfel, Steaua mai are în lot alţi doi stoperi experimentaţi, Martinovici şi Baciu, care vor juca însă cel mai probabil în această primăvară doar pentru „satelitul" din Liga a II-a. 

"Iliev a suferit o operaţie la muşchi şi este ceva destul de serios, mai ales că are aproape 31 de ani."
Narcis Răducan director sportiv Steaua

“Nu-mi dau seama unde ar putea să joace Iliev. Gardoş, Galamaz şi Geraldo s-au descurcat excelent până acum."
Helmuth Duckadam preşedinte Steaua

Valerică Găman i-a recomandat să meargă la vraci

Fundaşul cu care Iliev făcea cuplu în centrul defensivei Universităţii, Valerică Găman, a dezvăluit că i-a recomandat acestuia să se trateze în Serbia, la femeia-vraci Marijana Kovacevici, însă bulgarul a preferat să se recupereze în ţara natală. „I-am spus să fie puternic şi l-am sfătuit să se ducă la vraci în Serbia. Dănănae a făcut aşa şi s-a recuperat repede“, a spus Găman. Pacienţi ai Marijanei au fost şi Raţ, Culio, Peralta, Stăncioiu, Mara sau Marius Constantin.

Nicolae Dică: „La Catania am fost tratat cel mai urât“

Atacantul Stelei, Nicolae Dică, a dialogat ieri cu fanii pe reţeaua de socializare Facebook. „M-am întors la Steaua pentru că iubesc acest club şi aici am avut cele mai mari performanţe. Sunt stelist 100% şi îmi doresc să joc în Ghencea până la finalul carierei. Mă retrag aici. Cu nea Marius Lăcătuş am o relaţie foarte bună şi niciodată nu am fugit de concurenţă“, a spus fotbalistul de 31 de ani. „DiCanio“ a rememorat şi cele mai importante întâmplări petrecute în prima sa perioadă la Steaua. “Cel mai frumos moment trăit a fost meciul de la Kiev, când am reuşit acele două goluri, dintre care unul mi-a rămas în suflet, cel din scăriţă. În schimb, cea mai tristă amintire este eliminarea din semifinalele Cupei UEFA. În plus, perioada de la Catania a fost cea mai urâtă din cariera mea de jucător. Nu m-aş întoarce niciodată acolo. Am fost tratat foarte urât, am făcut o alegere foarte proastă“, a mai spus Dică.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite