Bugetul pe 2011, asigurat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali şi-a îndeplinit visul, roş-albaştrii putându-se autofinanţa în acest an datorită banilor pe care i-a încasat în această lună. Pe lângă faptul că a vândut un teren ce i-a adus zece milioane de euro, Becali are şi un alt motiv de bucurie: nu mai trebuie să scoată niciun ban din buzunar pentru a întreţine Steaua.

„Tată, nu stau eu în cele două milioane de euro care reprezintă prima tranşă de pe urma transferului lui Bogdan Stancu. Am mai luat şi banii din drepturile TV, plus că voi încasa de la UEFA alte două milioane de euro, pentru participarea în Liga Europa. În plus, Catania trebuie să ne plătească cât de curând şi restanţa din transferul lui Dică, FIFA le-a dat termen până la 31 ianuarie. Cum să nu-mi convină, mai ales că m-am ales şi cu jucătorul înapoi?!", a mărturisit recent Gigi Becali.

„Moraes nu e singurul atacant din lume"

Latifundiarul din Pipera i-a anunţat deja pe Vali Argăseală şi Iulian Ghiorghişor să gestioneze cu atenţie banii, pentru că aceste sume vor reprezenta bugetul clubului din anul 2011.

„Nu vă repeziţi la banii ăştia! Totul trebuie chibzuit bine, nu vreau să mai aud de sume cheltuite aiurea pe la Academie", a fost mesajul latifundiarului către angajaţii săi de încredere. Cu toate că are conturile pline, Gigi Becali nu vrea să plătească mai mult de 1.000.000 de euro, cu TVA inclus, pentru a-l aduce în Ghencea pe Júnior Moraes.

„Pădureanu poate să crească preţul cât vrea. Dacă nu acceptă oferta mea, să fie sănătos. Dar o să accepte el. Ce, nu mai există atacanţi pe lumea asta?", a mai declarat Becali.

Joacă astăzi cu Şerif Tiraspol

Steaua va disputa azi alt amical, cu Şerif Tiraspol (17.00, sport.ro). Căpitanul moldovenilor e fostul mare internaţional georgian Vaja Tarknişvili (40 de ani).

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite