Bugetul Stelei, asigurat de Bucşaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Unirii Urziceni trebuie să-i înapoieze lui Gigi Becali un împrumut de trei milioane de euro până la 15 august, bani ce vor ajunge în conturile  clubului din Ghencea. Bucşaru a garantat împrumutul cu 40% din acţiunile societăţii Comaico din comuna 1 Decembrie.

După ce în sezonul trecut Gigi Becali a avut mari probleme financiare, motiv pentru care şi clubul Steaua a fost serios zdruncinat, latifundiarul din Pipera a făcut mari eforturi în această vară pentru a-i asigura lui Victor Piţurcă bugetul cerut.

„Pe Gigi Becali nu-l dau banii afară din casă în acest moment, dar el va pune mâna în scurt timp pe o sumă destul de importantă, aşa că proiectul lui Piţi n-a fost niciun moment în pericol", a explicat o sursă din anturajul latifundiarului din Pipera.

Steliştii au cerut bani în avans de la LPF

Mai precis, Becali trebuie să încaseze, până la 15 august, trei milioane de euro de la Dumitru Bucşaru, bani care reprezintă returnarea unui împrumut pe care patronul Unirii Urziceni l-a contractat în septembrie 2009. Împrumutul a fost garantat cu un pachet de 40% dintre acţiunile uneia dintre societăţile lui Bucşaru, SC Comaico SA.

Cele trei milioane de euro vor fi folosite pentru a asigura o mare parte din bugetul clubului Steaua pentru noul sezon, întrucât Victor Piţurcă i-a cerut imperativ lui Becali să mai nu existe nicio restanţă la plata salariilor, dar nici a celor 14 transferuri pe care fostul selecţioner le-a perfectat în această vară. În aşteptarea banilor de la Bucşaru, roş-albaştrii au reuşit să-şi asigure cât de cât bugetul cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Se pare că preşedintele LPF Dumitru Dragomir a intervenit pe lângă cei de la Digi Sport, care au virat în conturile Stelei două rate în avans din banii de pe drepturile de televizare, în valoare de un milion de euro, sumă ce ar fi trebuit să fie achitată de fapt abia la începutul lui 2011.

Comaico administrează 100 de hectare de teren

Societatea Comaico, fosta Întreprindere de Sere „30 Decembrie", are în administrare peste 100 hectare de teren, situate în apropierea Capitalei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite