Petre Buduru: "Singurul sector unde Astra mai face angajări este la nivelului lotului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Buduru
Petre Buduru

Preşedintele executiv al clubului Astra Ploieşti, Petre Buduru, a declarat că raporturile contractule ale managerului sportiv Florin Prunea cu gruparea ploieşteană au încetat motivând decizia prin politica de restructurare.

"Este adevărat, raporturile contractuale cu Florin Prunea au încetat. Este vorba de o decizie a Consiliului de Administraţie care vizează restrângerea activităţii în mai multe sectoare. Am restructurat mai multe persoane, nu doar la acest nivel, ci şi la cel al personalului auxiliar, de la terenuri, cantină sau hotel", a declarat Buduru. Oficialul grupării prahovene a mai spus că singurul sector unde Astra va mai face angajări este la nivelul echipei: "Singurul sector unde Astra mai face angajări este la nivelului lotului, unde trebuie să existe concurenţă. Am legitimat un nigerian deţinător de paşaport bulgar, Udoji, şi mai avem în vedere încă 3 jucători".

Prunea a fost numit manager sportiv la Astra Ploieşti la începutul anului 2011. El a mai ocupat aceeaşi funcţie la Dinamo Bucureşti şi a fost director de relaţii internaţionale la Federaţia Română de Fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite