Buduru despre N'Doye: "Impune disciplina la Astra"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Astrei, Petre Buduru, a declarat că senegalezul Ousmane N'Doye este cel care impune disciplina în vestiar.

"N'Doye impune acum disciplina, trebuie să se încadreze toţi", a spus Buduru despre jucătorul care atunci când evola la Dinamo era clientul cluburilor de noapte.

Au schimbat premierea: "În urma analizei financiare, am constatat că am cheltuit foarte mult anul trecut. Aveam plăţi lunare de 7-8 miliarde pe lună ca impozite. Din vară, am introdus un sistem de premiere în care să-i facem pe jucători să înţeleagă faptul că la Astra nu este un loc călduţ unde se câştigă bine chiar şi fără performanţă. Banii nu se iau decât la final de an, în funcţie de locul ocupat în clasament, asta dacă ne vom îndeplini obiectivul, o clasare în primele nouă echipe ale Ligii I. De la locul zece în jos, nu se mai dau prime, aşa că jucătorii sunt interesaţi să nu coboare sub acest plafon. Acum, singuri îşi ţin contabilitatea".

despre Selymeş: "Nu a fost de acord cu acest sistem, deci putem gândi că de la el pleca mentalitatea greşită în sânul echipei. Selymes n-a avut încredere că poate face un pas mare cu aceşti jucători".

Îl vor pe Curelea: "I-am propus lui Şiman să-l luam pe Tobi Bălan acum un an, dar cerea mult prea mult. Era păcat să-l ţină pe loc, bine că i-a dat drumul măcar acum, la 30 de ani. Cred că este unul din cei mai buni mijlocaşi din Liga I. Mie îmi place mult Curelea. Mi l-am dorit şi pe el, îl vreau şi acum, sunt sigur că s-ar potrivi stilului nostru. Cred că domnul Şiman şi-a făcut nişte planuri, este cel mai diabolic patron din prima ligă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite