Bud şi-a făcut praf genunchiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
3 jucători s-au mai accidentat grav în acest sezon: Pleaşcă şi Băcilă (Pandurii) şi Astafei (Tg. Mureş.)
3 jucători s-au mai accidentat grav în acest sezon: Pleaşcă şi Băcilă (Pandurii) şi Astafei (Tg. Mureş.)

Cristi Bud, atacantul de la Gaz Metan Mediaş, va lipsi aproape un an după ce şi-a distrus ligamentele încrucişate în meciul cu Timişoara. Cristi Bud a marcat golul calificării lui Gaz Metan în semifinalele Cupei României, dar nu s-a putut bucura alături de coechipieri.

A „prins" finalul jocului pe un pat de spital, unde a ajuns după un fault dur al lui Scutaru. După investigaţii, atacantul a primit o veste groaznică: nu va mai juca aproximativ un an, având genunchiul făcut praf.

Împrumutat de CFR Cluj la Gaz Metan, Cristi Bud traversa o perioadă bună a carierei. A marcat constant pentru formaţia lui Pustai, iar în meciul de Cupă speranţele medieşenilor s-au legat tot de numele lui. Bud a marcat în mintuul 8 al sferturului de finală contra celor de la Timişoara, însă n-a apucat să termine jocul pe teren. La mijlocul primei reprize a fost faultat de Cristi Scutaru. Nu şi-a mai simţit genunchiul, a fost transportat la spital şi, după investigaţii, a primit cea mai tristă veste: genunchiul drept este făcut praf. „Nu mai am nicio bucăţică de ligament întreagă. Este distrus totul", a mărturisit ieri atacantul pentru „Adevărul".

„Tot genunchiul este distrus"

Durerile nu l-au lăsat pe Bud să închidă ochii în noaptea de după meci: "Nu am dormit deloc pentru că am avut nişte dureri groaznice. Partea mai proastă este că încă nu se ştie exact ce am. După primul examen RMN mi s-a spus că este totul distrus la genunchi, dar voi mai face mâine (n.r. - astăzi) un alt RMN la o clinică din Cluj. Oricum, voi sta o perioadă foarte lungă de timp. Nu-mi vine să cred cât de ghinionist sunt! Tocmai când imi mergea bine şi mă simţeam din nou în formă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite