Bud, între Lankaran şi Oţelul. Marius Stan e sceptic în privinţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi bud se va despărţi de CFR Cluj în această vară
Cristi bud se va despărţi de CFR Cluj în această vară

Cristian Bud are de ales între Khazar Lankaran şi Oţelul pentru un viitor transfer. Deşi este dorit de Dorinel Munteanu la Galaţi, este, totuşi, mai aproape de gruparea azeră.

Atacantul lui CFR Cluj, Cristian Bud, anunţat de conducere să-şi caute echipă deoarece nu intră în planurile lui Jorge Costa pentru sezonul următor, nu a reuşit deocamdată să se transfere. Jucătorul are de ales între două variante, iar zilele următoare se va decide viitorul său. Azerii de la Khazar Lankaran, echipă antrenată de Mircea Rednic, şi-au manifestat interesul pentru transferul fotbalistului, dar deocamdată lucrurile au intrat în stand-by. În acest timp, „pe fir“ a intrat campioana Oţelul, care s-a interesat la club de situaţia fotbalistului.

Cel care-l doreşte la Galaţi pe atacantul adus la CFR de la Gaz Metan Mediaş este Dorinel Munteanu, antrenorul care a adus în oraşul de pe Dunăre primul titlu de campioană din istoria clubului. „Ştiu de un interes al Oţelului pentru mine, dar eu nu am vorbit cu nimeni, mai multe nu ştiu. Mai e şi varianta Lankaran, dar nu cunosc detaliile. Vom vedea în zilele următoare“, a spus fotbalistul.

Stan este sceptic în privinţa lui Bud

Preşedintele noii campioane, Marius Stan, recunoaşte interesul pentru jucătorul clujenilor, dar spune că el personal nu înţelege forma slabă pe care a traversat-o acesta în returul ediţiei recent încheiate: „Da, ne-am interesat de Bud, dar eu nu prea înţeleg de ce a jucat el atât de slab în retur, pentru că înainte arătase calităţi foarte bune. Am înţeles că are ofertă de la azeri, dar părerea mea este că dacă pleacă acolo, se pierde definitiv. Ne mai gândim dacă vom înainta o ofertă concretă pentru el“, a declarat Marius Stan, preşedintele moldovenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite