Bucurie pentru fanii Stelei. Mai sunt bilete la meciul cu Twente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare platformă de gaming online din lume le oferă clineţilor săi şansa de a urmări din tribune cel mai important meci al începutului de an din România, Steaua - Twente, programat joi, de la ora 22.05 pe „Arena Naţională“.

Bwin, cea mai mare platformă de gaming online din lume, celebrează marele meci dintre Steaua şi Twente cu un turneu de poker online, care are ca premiu în marea finală de azi, luni 13 februarie, cinci bilete categoria VIP. Clienții bwin pot accesa finala fie prin calificările organizate sub forma unor freeroll-uri zilnice sau printr-un buy-in direct de $1+$0,10!
Freeroll-urile zilnice de $100 încep de mîine, 9 februarie, la ora 20:30 și durează până pe 12 februarie. Fiecare freeroll va oferi celor mai buni 70 de jucători premii în bani și bilete pentru marea finală.

Clienții care nu au avut șansă în freeroll-uri pot intra în ultimul moment în cursa pentru cele cinci bilete VIP. Intrarea directă în finală se face cu un buy-in de $1+$0,10.
Cei mai buni cinci jucători ai finalei vor primi cite un bilet VIP la meciul Steaua - Twente, garantându-le un loc în loja VIP a Național Arena pe 16 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite