Bucureştiul, împânzit cu „FRF = Mafia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La cele mai importante pasaje bucureştene, fanii au pus bannere anti-Federaţie
La cele mai importante pasaje bucureştene, fanii au pus bannere anti-Federaţie

Fanii au pus ieri pe majoritatea pasajelor din Capitală bannere cu dedicaţie pentru Mircea Sandu şi subalternii lui de la Federaţia Română de Fotbal.

Membrii Asociaţiei Suporterilor Români au continuat protestele la adresa Federaţiei Române de Fotbal, for condus de Mircea Sandu.  Ei au împânzit Bucureştiul cu mesajul „FRF = Mafia", bannerele fiind postate în zone importante, ca Pasajul Victoriei, Pasajul Unirii sau Pasajul Mărăşeşti, dar şi pe Splaiul Unirii sau Bulevardul Mihail Kogălniceanu. În plus, acelaşi mesaj a fost inscripţionat şi pe mai multe ziduri din apropierea „Arenei Naţionale".

Mircea Sandu a încercat să-şi atragă simpatia suporterilor prin organizarea unei conferinţe de presă miercuri, dar la eveniment au participat doar lideri cu trecut dubios din unele galerii, cei de la Asociaţia Suporterilor Români refuzând să-şi facă prezenţa.

Naşul se întâlneşte cu suporterii la 3 aprilie

Preşedintele FRF se va întâlni din nou cu suporterii, iar până la 3 aprilie va fi realizat un proiect privind normele de aplicare ale Legii 4 (legea privind prevenirea şi combaterea violenţei pe stadioane) ce va fi înaintat autorităţilor.  „Vom avea bineînţeles şi o întâlnire cu preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cel care împreună cu Jandarmeria a iniţiat această lege. E o lege bine-venită pentru lupta împotriva huliganismului, dar care trebuie îmbunătăţită în sensul protejării suporterilor care vin la stadion. În sensul unor manifestări civilizate cu bannere, steaguri, dar mai puţin cu torţe pentru că legea internaţională nu ne dă dreptul", a spus Sandu.

"Legea împotriva huliganismului e bine-venită dar trebuie îmbunătăţită.''
Mircea Sandu preşedinte FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite