Bruno Miguel exclus din lot, Miranda şi N'Doye amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Astra a dictat mai multe sancţiuni după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, jucătorul Bruno Miguel Moreira De Sousa, autorul unui autogol, fiind exclus din lot, în timp ce jucătorii Miranda şi N’Doye, eliminaţi sâmbătă, au fost amendaţi, informează site-ul grupării de fotbal.

"Înfrângerea şi îndeosebi evoluția echipei Astra în meciul de la Brașov provoacă dezamăgire, mai ales că au venit pe fondul unor rezultate nesatisfăcătoare pe teren propriu – începând cu eliminarea din Cupa României. Ceea ce a determinat luarea unor măsuri imediat după acest 0-2, din etapa a 16-a. Astfel, prestația lui Moreira De Sousa, care a culminat cu autogolul de cascadorii râsului, a nemulțumit profund conducerea administrativă a FC Astra, ducând la scoaterea din lot și încadrarea portughezului la echipe din eşaloanele inferioare. Totodată, urmează a li se comunica sancțiunile pecuniare celor doi jucători, Miranda și N’Doye, care au primit cartonașe roşii", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

În comunicat se menţionează, de asemenea, că există nemulţumiri şi cu privire la staful tehnic al echipei. "Nemulțumile există şi faţă de conducerea tehnică, în condițiile în care s-a constatat o indisciplină totală de joc. Conducerea clubului va analiza situația actuală a echipei, în zilele următoare", precizează sursa citată.

Formaţia FC Braşov a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Ploieşti, într-un meci în care centralul Istvan Kovacs a eliminat doi jucători ai grupării oaspete (Miranda '13 şi N'Doye '76) şi al doilea gol a fost înscris de Bruno Miguel în propria poartă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite