Brazilianul Helder s-a înţeles cu Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pus pe „lista neagră" de dinamovişti, brazilianul şi-a găsit liniştea în Banat. De ieri, se antrenează sub comanda lui Petrovici şi la începutul săptămânii viitoare va deveni oficial jucătorul „violeţilor".

Încă de cum a ajuns pe aeroportul din Timişoara, Helder s-a plâns de tratamentul pe care a trebuit să-l îndure la roş-albi, Andone folosin-du-l doar câteva minute deşi nu avea soluţii pentru postul de fundaş dreapta. „Pentru cariera mea faptul că m-am dus la Dinamo a fost un dezastru. Sper ca Timişoara să fie salvarea mea", a declarat brazilianul. Însă, deocamdată se aşteaptă revenirea preşedintelui Chivorchian de la Piatra Neamţ, acolo unde a urmărit meciul „naţionalei".

Pentru împrumutul lui Helder până la finalul sezonului, bănăţenii vor plăti 50.000 de euro către francezii de la Nancy, echipă de care aparţine sud-americanul, „câinii" fiind mulţumiţi că nu-i vor mai plăti salariul de 12.000 de euro lunar. Însă, „câinii" vor să-l amendeze cu 3.000 de euro pentru declaraţiile defăimătoare la adresa lui Andone. „Luni se vor semna actele", a spus impresarul Florin Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite