Brazilianul Vitor Huvos dă probe la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul brazilian Vitor Huvos, care a evoluat în sezonul trecut la Universitatea Cluj, se află în probe la formaţia Pandurii Târgu Jiu, recent retrogradată în Liga a II-a, fotbalistul urmând să fie testat de antrenorul Marius Baciu în câteva meciuri amicale.

Brazilianul de 22 de ani a fost sub contract cu Universitatea Cluj în acest an, dar spune că şi-a reziliat contractul cu formaţia clujeană. "Am semnat cu cei de la Cluj pe doi ani cu opţiune de prelungire, dar am reziliat recent contractul şi vreau să joc la Pandurii", a spus Huvos.

La rândul său, antrenorul Marius Baciu a precizat, miercuri, că vrea să-l vadă pe mijlocaş la meciul din această seară cu Minerul Lupeni, dar şi la cel de joi cu Minerul Mătăsari. "Vitor Huvos este un jucător brazilian pe care-l vom testa în următoarele două zile. Acesta evoluează pe postul de mijlocaş lateral, atât pe stânga, cât şi pe dreapta. A jucat ultima dată la Universitatea Cluj. Vom vedea dacă el va rămâne sau nu. Trebuie să-l văd la joc", a spus Baciu.

Pandurii va mai susţine duminică un meci amical cu ACU Arad, înainte de plecarea în Austria.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite