Bratu a refuzat să fie rezervă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Bratu
Florin Bratu

„Bratu a vrut să plece, nu l-a dat nimeni afară. Nu a fost problema de bani, mai ales că el era unul dintre jucătorii importanţi ai noştri”, a explicat unul dintre oficialii “câinilor” motivele despărţirii de Florin Bratu.

Scenariul a fost confirmat şi de cel poreclit „Mitraliera": „Aveam un salariu bun, dar am hotărât să plec pentru că nu mă vedeam în planurile echipei. N-am vrut să fiu un jucător de 20-30 de minute pe meci, unul dintre bătrânei", a povestit fotbalistul, care în ultimele şase luni a fost împrumutat de "câini" la Litex Loveci.

Coleg cu „duşmanul" N'Doye?

Aflat în vacanţă, Bratu nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa viitorului său. De serviciile sale s-au interesat Astra Ploieşti şi Universitatea Cluj, dar şi formaţii din Cipru.

"Voi merge unde voi fi cu adevărat dorit şi unde oferta financiară este convenabilă. E posibil să merg şi la Astra, dar şi la Cluj", a anunţat atacantul. Dacă va alege să evolueze la Astra, el va deveni coechipier cu N'Doye, cel din cauza căruia a declanşat greva de la Cluj, pe vremea când amândoi erau la Dinamo.

„N'Doye era favorizat de toată lumea, era ocrotit de şefi. Eu am luat atitudine în numele echipei. După incident am plecat acasă, iar ceilalţi au plecat şi ei, dar fără să le spun să mă urmeze.

Ce-a fost a fost! Între timp, eu şi N'Doye ne-am întâlnit şi ne-am dat mâna", a povestit atacantul de 31 de ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite