Bratu vine ca să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul împrumutat la Litex Loveci s-a întors în România. El vrea să-l convingă pe Nicolae Badea să fie lăsat să meargă la o altă formaţie. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a intrat în ultimele şase luni ale acordului cu roş-albii şi, chiar dacă nu va fi lăsat să plece din această iarnă, poate semna un precontract cu alt club.

Pe lista atacanţilor pe care Andone îi are în „Ştefan cel Mare" se adaugă un nume de valoare. Florin Bratu, care în această toamnă a fost cedat de „câini", sub formă de împrumut, la Litex Loveci, şi-a încheiat perioada petrecută la bulgari, redevenind, în acte, jucătorul lui Dinamo. Totuşi, nici mariajul cu roş-albii nu e de mai lungă durată. „Bratone" a intrat în ultimele şase luni de contract, însă ar putea părăsi „haita" încă de pe-acum. El va discuta zilele acestea cu Nicolae Badea despre posibilitatea unui „divorţ" timpuriu. Bratu nu ar vrea să mai stea la Dinamo după ce a avut câteva experienţe neplăcute, printre care cearta cu N'Doye şi dificultatea de a-şi găsi un loc în primul „11". De asemenea, jucătorul e descurajat de situaţia nu tocmai bună a echipei în clasament, dar şi în plan financiar. Florin are o ofertă tentantă din ţară, de la „U" Cluj, dar şi o propunere din străinătate. Oricum, dacă nu va fi lăsat de dinamovişti să plece înainte de expirarea înţelegerii, jucătorul de 31 de ani poate semna de acum un precontract cu altă echipă.

„Fălcosul" trage de el

Deşi sunt mai puţine şanse, există posibilitatea ca „Bratone" să continue la Dinamo şi chiar să-şi prelungească acordul cu alte şase luni. Nicolae Badea şi-a făcut deja planul de bătaie. Argumentele preşedintelui CA sunt următoarele: Ousmane N'Doye, senegalezul cu care Florin a avut divergenţe nu mai figurează în lotul lui Andone. Apoi, fostul jucător de la Litex Loveci îşi va găsi un loc în formula de bază, pentru că lui Dănciulescu şi lui Marius Niculae li se caută alte echipe. Şi, în plus, cel mai important, Andone „trage" de Bratu. Secundul „Fălcosului", Mihăescu, l-a sunat deja pe jucător şi i-a dat de înţeles că este dorit în lot, începând cu această iarnă.

Caterincă pe seama banilor

Dinamoviştii au ajuns să facă haz de necaz. Dacă tot nu-şi primesc salariile, atunci să se distreze. Elevii lui Andone glumesc între ei pe seama faptului că nu şi-au mai primit banii la timp de un an! În noiembrie-decembrie 2009 a fost ultima dată când roş-albii şi-au încasat drepturile la data stabilită în contracte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite