Braşovenii: "Jocul era întrerupt când Dinamo a marcat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Munteanu, bătrânul mijlocaş central de la Dinamo Bucureşti
Cătălin Munteanu, bătrânul mijlocaş central de la Dinamo Bucureşti

Preşedintele FC Braşov, Iosif Kovacs, a declarat că este dezamăgit de faptul că rezultatul de egalitate, 0-0, este contestat de oficialii dinamovişti.

"Este un punct meritat după aspectul partidei. Echipa a jucat bine, iar dacă jucătorii erau mai atenţi puteam chiar obţine mai mult din acest joc. Una peste alta, consider că este un rezultat echitabil. Sunt dezamăgit de faptul că rezultatul este contestat de cei de la Dinamo, care acuză arbitrajul susţinând că au avut un gol anulat. Este nedrept, pentru ca jocul era întrerupt în momentul în care Cătălin Munteanu a înscris, iar portarul nostru şi fundaşii nu au mai intervenit", a declarat Iosif Kovacs, pentru site-ul oficial al clubului.

Duminică seară, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că asistentul Zoltan Szekely a greşit atunci când a anulat un gol al dinamoviştilor pentru o poziţie de ofsaid. "Dinamo merita să câştige. Am avut mult mai multe ocazii de gol, deşi Braşovul a avut două faze de a înscrie. Am avut un gol valabil, dar tuşierul Szekely a greşit. Ştiam că Braşovul e o echipă bună, mai ales în deplasare. Au fost şi multe ratări ale noastre, Cornel Dinu a spus că au fost nu mai puţin de 11", a afirmat Badea la Digi Sport.

Mijlocaşul Juan Toloza are şanse minime de a mai prinde vreun joc din turul acestui campionat după accidentarea suferită înaintea meciului cu Dinamo. Toloza a suferit o ruptură musculară la încazire şi a fost înlocuit de Moutinho în echipa de start.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite