Braşovenii îi iau peste picior pe giuleşteni. Cristi Ionescu: "Cu Petrolul va fi mai greu decât a fost cu Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Ionescu
Cristi Ionescu

Fundaşul celor de la Braşov, Cristi Ionescu, a declarat că partida cu Petrolul Ploieşti, care se va disputa sâmbătă,  este mult mai dificilă decât cea cu Rapid, pe care braşovenii au jucat-o etapa trecută.

"Meciul cu Petrolul va fi mult mai dificil decât cel cu Rapid. Ploieştenii au pierdut etapa trecută meciul cu Ceahlăul şi sunt convins că vor veni la Braşv decişi să-şi recupereze punctele. Noi venim după meciul cu Rapid, din care am luat un punct important. După acel meci am câştigat la capitolul încredere, la organizarea jocului, astfel că avem un moral bun pentru meciul cu Petrolul. Nu ne putem permite să pierdem puncte pe teren propriu", a declarat Cristi Ionescu.

"Îmi place Braşovul, iar familia mea se simte foarte bine aici. Avem o echipă bună, iar cu mai multă muncă putem urca mai mult în clasament. Meciul cu Petrolul va fi unul dificil, pentru că întâlnim o echipă bine organizată, însa noi nu avem decât varianta victoriei. Îmi doresc foarte tare să marchez sâmbătă primul meu gol în tricoul lui FC Braşov", a spus şi atacantul Ferreira Kanu.

Meciul FC Braşov - Petrolul, contând pentru etapa a 7- a Ligii I se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite