Dinamo a dat drumul la butoane în Liga I! Braşovul a avut gol valabil anulat AIUREA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură cu faza incriminată
Captură cu faza incriminată

Braşov şi Dinamo au terminat egal, 2-2, dar stegarilor li s-a furat un gol perfect regulamentar în minutul 88. Ioan Neculaie a luat foc: „Mi-e silă, a fost eroare voită”

Asistentul Miklos Nagy a influenţat rezultatul final al partidei în minutul 88. Braşovenii au avut o lovitură liberă de 30 de metri, au trimis mingea la marginea careului, Velayos a reluat cu capul, recentrînd în faţa porţii, iar Dragoş Grigore a trimis în propria poartă! Golul a fost anulat însă eronat de asistentul Nagy, care a indicat ofsaid la Velayos, însă în această postură era Mugurel Buga, cel care nu a jucat mingea!

Fostul arbitru Adrian Porumboiu susţine că Braşovul a avut gol valabil: "E o fază simplă, nici vorbă de ofsaid! Mă miră că tuşierul Nagy a făcut o asemenea eroare la experienţa lui".

Patronul Braşovului, Ioan Neculaie, a atacat în termeni duri arbitrajul: "S-a trezit băiatul ăla, Nagy, să ridice steagul aiurea. Mai bine făcea altceva cu el. A fost o eroare voită, s-a văzut din avion că n-a fost ofsaid. Mi-e silă! Doar un şef CCA din afară ar putea schimba ceva".

"Am pierdut două puncte. Am avut gol valabil. Muncim 90 de minute pentru o greşeală de arbitraj. Echipele mici cînd joacă cu cele mari sînt mereu astfel de greşeli. Velayos a plecat după mine, şi dacă eu nu am fost în ofsaid, el sigur nu a fost. Sînt frustrat, trebuia să cîştigăm astăzi. Dinamo nu mai este ce a fost", a spus Buga la Fanatik Show de pe DigiSport.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 2-2 (1-1), cu formaţia FC Braşov, în ultimul meci al etapei a III-a a Ligii I.Golurile braşovenilor au fost marcate de Batin '16 şi Buga '59, în timp ce pentru dinamovişti au înscris D. Grigore '39 şi C. Matei '72.

1-0: Batin a pătruns printre fundaşii dinamovişti şi l-a învins pe Naumovski cu un şut în forţă de la 8 metri lateral stânga.

1-1: Dragoş Grigore a făcut un un-doi spectaculos cu Issa Ba şi a marcat cu un şut de la 5 metri.

2-1: Buga a profitat de o greşeală în lanţ a jucătorilor dinamovişti şi a reluat balonul în plasă de la 6 metri.

2-2: Pulhac a centrat din partea stângă şi Cosmin Matei venit din spate a înscris din cădere de la 6 metri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite