Conceicao: „Dacă nu ne batem pentru cupele europene, mai bine stau acasă şi joc fotbal pe Playstation“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul stegarilor a declarat că, dacă rămâne la FC Braşov, va avea ca scop lupta pentru un loc de cupele europene, însă dacă acesta nu va fi şi obiectivul clubului, atunci mai bine stă acasă şi joacă fotbal virtual.

Antonio Conceicao a precizat că, în următoarea perioadă, vrea să vadă paşii concreţi pe care FC Braşov îi va face în ceea ce priveşte proiectul de viitor pe care el îl vrea de la echipă. „Cu siguranţă, dacă rămân, ne vom bate pentru cupele europene, acesta va fi obiectivul declarat, nu se pune problema ca eu să rămân şi să fim o echipă de pluton. Decât să rămân fără să ne batem la cupele europene, mai bine stau acasă şi joc fotbal pe Playstation, unde joc de unul singur şi câştig mereu. Vom vedea însă ce se va întâmpla. Eu sper ca înainte sau după meciul cu Rapid, să ştiu ce voi face mai departe. La Braşov, fotbalul este foarte iubit, jucătorii sunt apreciaţi şi ar fi păcat ca în acest oraş să nu se joace fotbal şi la un nivel mai înalt ", a spus Conceicao, care are contractul semnat cu FC Braşov până la 31 mai.


Antonio Conceicao a apreciat că atât el cât şi jucătorii lui vor să câştige ultimele două meciuri de campionat pentru a face o mică bucurie suporterilor după şocul eliminării din Cupa României. „Trebuie să găsim cea mai bună formulă de echipă, suntem cu toţii profesionişti şi nu avem ce face, trebuie să jucăm şi să dăm tot ce avem mai bun până în ultima etapă", a declarat Conceicao.

În meciul cu Pandurii, de la FC Braşov vor lipsi Diego Gaucho, Viveiros şi Năstăsie - accidentaţi, respectiv Oros, Chipciu şi Teixeira - suspendaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite